Na het lezen van dit verhaal zijn de enige gedachtes die in je opkomen; ondenkbaar, verdrietig en onbegrijpelijk. Maar zelfs in dit verhaal is er iets positiefs wat een voorbeeld kan zijn voor anderen. Toen de kleine Adam werd geboren, weigerden zijn ouders hem te accepteren. Ze schaamden zich voor hem, omdat ze hem als een mislukking zagen. Kleine Adam werd geboren met een uiterst zeldzame aandoening in een christelijk ziekenhuis in India. Hij werd geboren met een gezond brein, longen en hart, maar miste zijn oogleden, neus en handen. Daarnaast waren zijn benen gefuseerd tot 1 been.

Adam’s biologische ouders accepteerde hem niet en weigerden hem mee naar huis te nemen. Gelukkig kwam toen het moment dat twee helden naar voren stapte en besloten om kleine Adam een tweede kans te geven…

Zijn ouders waren geschrokken toen ze hun pasgeboren baby zagen. In plaats van hun baby te accepteren zoals hij was, weigerden ze hem en dreigden hem te vermoorden als ze hem mee naar huis moesten nemen.

Kleine Adam werd gediagnosticeerd met een uiterst zeldzame genetische aandoening, genaamd Bartsocas-Papasyndroom. Hij werd geboren zonder oogleden, een neus, een mond en handen. Verder was hij volkomen gezond met een gezond hart, hersenen en longen. Alleen zijn gezicht leek niet op die van andere baby’s

Toevallig werkte het echtpaar Raja en Jessica Paulraj bij het medische team van kleine Adam en zij konden de gedachte niet verdragen dat niemand kleine Adam wilde hebben. Dus toen besloten ze het ondenkbare te doen en nam Jessica hem in haar armen. Ze besloten kleine Adam te adopteren.

Eenmaal in de VS namen ze kleine Adam mee naar een specialist waar hij verschillende operaties onderging.

Helaas waren de ziekenhuiskosten in de VS zo duur dat ze een manier moesten vinden om dit te betalen. Tot op een dag iets geweldigs gebeurde en er een inzamelingsactie werd gestart om het echtpaar Raja en Jessica Paulraj te helpen bij de ziekenhuiskosten. In slechts één week werd er $100.000 opgehaald. Na de operaties ziet kleine Adam er heel anders uit. Bekijk de volgende pagina om zijn transformatie te zien!

Wat vind jij? Reageer hieronder