Moeder zet zichzelf in bij gokspel en is nu ‘eigendom’ van huisbaas

Moeder zet zichzelf in bij gokspel en is nu 'eigendom' van huisbaas

Het spelletje mens-erger-je-niet kan rare dingen met mensen doen. Daar kan een vrouw uit India over meepraten. De moeder speelde tegen haar huisbaas en nadat ze al haar geld had vergokt en verloren, was er nog maar een ding dat ze in kon zetten: zichzelf.

Renu is moeder van twee kinderen en komt uit de Uttar Pradesh’s regio. Volgens India Today was de vrouw verslaafd aan het spel Ludo. Dat is de Indiase variant van het spel dat in Nederland bekendstaat als Mens-Erger-Je-Niet.

Moeder zet zichzelf in bij gokspel en is nu 'eigendom' van huisbaas

Nadat haar man zes maanden geleden verhuisd was naar Jaipur voor zijn werk, speelde de vrouw dagelijks Ludo. Het liep daarbij dusdanig uit de hand, dat ze al haar geld verloor. Ook het geld dat haar man opstuurde gebruikte ze om te kunnen gokken.

Zichzelf inzetten

Toen de vrouw door haar centen heen was, maar toch wilde spelen bedacht ze een bizar plan. Ze wilde met haar huisbaas spelen en zette daarbij zichzelf in als inleg. Helaas verloor ze. Het resultaat hiervan is dat Renu bij haar huisbaas moest gaan wonen en dat deed ze ook.

Politie

Haar echtgenoot is op de hoogte van de situatie en probeert zijn vrouw terug te krijgen via de politie. ”Ik heb geprobeerd om haar daar weg te krijgen, maar ze wil niet komen.” De woordvoerder van de politie reageert tegenover India Today: ”We proberen contact te leggen met de man en als dat lukt stellen we een onderzoek in.”

Scroll naar boven