Moeder zet dochter uit huis omdat stiefvader haar aantrekkelijk vindt

Moeder zet dochter uit huis omdat stiefvader haar aantrekkelijk vindt

Op 24 juli dit jaar plaatste een 55-jarige moeder een bericht op het internetforum Reddit. Hierin schreef ze dat ze haar dochter uit huis heeft gezet, omdat haar nieuwe echtgenoot haar nogal aantrekkelijk vond. De omgekeerde wereld.

De vrouw, die haar bericht postte onder de anonieme gebruikersnaam ‘Throwawayme4158’, schrijft dat haar dochter kampt met DIS.

Dat is een Diagnose Dissociatieve Identititeitsstoornis. Het is vastgesteld nadat ze getuige was geweest na het uiteenvallen van het huwelijk van haar ouders.

Moeder zet dochter uit huis omdat stiefvader haar aantrekkelijk vindt

Nieuwe man

Vier jaar geleden trouwde de moeder met een nieuwe man. Haar dochter kon echter niet goed overweg met hem. ”Mijn kind is nogal introvert en wil vaak alleen zijn.”

”Ze vond het vervelend als haar stiefvader bij haar aan tafel kwam zitten als ze zat te eten. Ik snapte niet goed waarom, want het leek erop dat hij er alles aan deed om een band op te bouwen.”

Aantrekkelijk

De moeder merkt dat haar man zich echter steeds afstandelijker begint te gedragen. En dan vertelt haar dochter dat ze zich ongemakkelijk voelt in de aanwezigheid van haar stiefvader.

Zijn ogen zouden ’te lang blijven hangen’. Wanneer de moeder daar het fijne van wil weten, onthult de man dat hij zich erg aangetrokken voelt tot zijn stiefdochter.

”Hij zei dat omdat ze de hele dag thuis was, het voor hem voelde als een wandelende verleiding. Ik stond perplex. Het is mijn kind.”

Dochter in hostel

Naar eigen zeggen had de moeder tijd nodig om alles te verwerken. Dat zou niet lukken met zowel haar dochter als haar man in huis.

De meeste mensen zouden de man er meteen uit gooien, maar de moeder koos ervoor om haar dochter onder te brengen in een hostel.

Het meisje informeert haar biologische vader, die niet weet wat hij hoort. Hij bijt van zich af op social media en noemt zijn ex-vrouw een monster. Zelf kon hij zijn dochter ook niet in huis nemen, doordat hij kampt met werkloosheid en torenhoge schulden.

En dus zit het meisje in een hostel. De moeder vertelt op Reddit dat ze wil proberen om haar huwelijk te redden. Ze wil graag door met haar man.

Scroll naar boven