Moeder woedend nadat de luchtvaartmaatschappij dure stoel van zoon aan vreemde geeft

Verhalen over nachtmerries lijken ons niet meer te choqueren. Degenen die vaak reizen, weten dat vliegen niet zo spannend is zoals het vroeger was. Vliegen met kinderen maakt de hele ervaring moeilijker, omdat peuters en baby’s niet de gevaren kunnen inschatten. Als ouder weten we dat gelukkig wel en daarom moeten we altijd alert zijn.

Wat zorgwekkend is, is de slechte behandeling die steeds meer klanten van luchtvaartmaatschappijen ervaren, en dat terwijl de prijzen voor tickets erg duur zijn.

Shirley Yamauchi is geen uitzondering. Ze betaalde bijna $1.000 voor een vliegticket van United Airlines voor haar 2-jarige zoon, alleen om te horen dat hij zijn stoel moest weggeven, zodat een standby-passagier die $75 voor zijn ticket betaalde, daar kon zitten.

Nu heeft de middelbare schoolleraar actie ondernomen in de hoop dat dit nooit meer zal gebeuren. De 47-jarige moeder, die les geeft aan de Kapolei Middle School in Hawaii, werd gedwongen haar zoon op haar schoot te houden tijdens de United Airlines-vlucht van Houston naar Boston.

Shirley’s reis begon op Hawaii, waar ze naar Houston vloog voor haar tussenstop en vijf uur wachtte op haar volgende vlucht naar Boston.

Shirley vertelde aan haar zoon dat een man op zijn stoel ging zitten. Shirley moest haar zoon vasthouden tijdens een vlucht van meer dan 3 uur, hoewel ze bijna $1.000 betaalde aan het United Airlines. De luchtvaartmaatschappij dwong haar om de stoel op te geven aan een standby-passagier die hetzelfde stoelnummer deelde en zijn plaats kocht voor $75, volgens HuffPost.

Ze zei dat ze een klacht had ingediend bij stewardessen, maar Shirley zei dat United zich pas vijf dagen later verontschuldigde, en beweerde dat agenten de instapkaart van haar peuter Taizo onnauwkeurig hadden gescand.

Ondanks dat het tegen het beleid van luchtvaartmaatschappijen is, heeft United toch de beslissing genomen om Shirley’s stoel aan een standby passagier te geven. Shirley had veel moeite om haar zoon op haar schoot te houden tijdens de vlucht, aangezien hij best zwaar is. Op een gegeven moment moest hij op de grond hurken.

De moeder heeft de luchtvaartmaatschappij aangeklaagd, die volgens haar op de terugweg een goede behandeling en extraatjes heeft gegeven, maar ze vond dat de aanbiedingen niet genoeg waren. Wat vind jij van de behandeling van Shirley? Laat je reactie achter op onze Facebook-pagina en vergeet niet om het met je vrienden en familie te delen.

Bron: HuffPost