Moeder wil 18-jarige beste vriend van haar zoon een voorstel doen

Moeder wil 18-jarige beste vriend van haar zoon een voorstel doen

Een 39-jarige moeder heeft op het forum Reddit een nogal opmerkelijk verhaal uit de doeken gedaan. Ze schrijft dat ze verliefd is op de 18-jarige beste vriend van haar zoon, maar dat ze haar gevoelens probeert te verbergen. Toch wil ze hem nu een voorstel doen.

Woest aantrekkelijk

De moeder, die helaas anoniem is, beweert in het bericht dat ze niet op zoek is naar een relatie. Ze heeft echter gevoelens ontwikkeld voor een jongen die 21 jaar jonger is en ook nog de beste vriend is van haar eigen zoon. Confronterend, maar geen hindernis voor de vrouw.

“Ik vind hem zo lekker. Hij is woest aantrekkelijk en de wijze waarop hij praat, laat hem ouder overkomen. We hebben altijd hele leuke gesprekken samen. Ik geniet er enorm van.”

Romantisch avontuurtje

Maar tegelijkertijd heb ik gevoelens voor hem ontwikkeld. Telkens als ik hem zie probeer ik die te onderdrukken. Ik ben vrijgezel en dat wil ik ook blijven. Desondanks zie ik geen enkel probleem in een romantisch avontuurtje tussen ons.”

“Ik weet dat hij gepest gaat worden door leeftijdsgenoten als zij weten dat hij het doet met een oudere vrouw. Het zou het hart van mijn zoon breken, dat weet ik zeker. En daarom ga ik zijn vriend voorstellen om het vanaf nu met elkaar te doen, zonder mijn zoon het te vertellen.”

Moeder wil 18-jarige beste vriend van haar zoon een voorstel doen

“Dat is gewoon het beste, want ik wil ook aan mijn trekken komen. Ik zie hem trouwens wel altijd een beetje te lang naar me kijken. Ik weet dat hij geen nee gaat zeggen.”

Reacties

Onder de post stromen de reacties binnen. Mensen vinden dat de moeder haar zoon dit niet kan aandoen. ”Je zoon komt altijd op de eerste plaats. Als je weet dat dit hem zo raken, zou je het niet eens moeten overwegen.” Daar reageert moeder weer op door te schrijven: ”Als het niet omwille van mijn zoon was geweest, had ik zijn vriend allang het bed in gesleurd.”

Scroll naar boven