Moeder vraagt verpleegster om fragiele baby in zijn armen te leggen – dan gebeurt er iets onverwachts

Kinderen hebben zoveel dromen als ze jong zijn en zich niet bewust zijn van het leven; sommigen willen superhelden zijn, andere dansers, power rangers, beroemde atleten. Grote dromen hebben en geloven dat je onoverwinnelijk bent, maakt allemaal deel uit van kind zijn.

Voor een kleine jongen in Massachusetts (Mikey) wilde hij alleen maar een grote broer zijn. Maar dat was niet gemakkelijk voor zijn ouders, en de zware reis waarin ze een tweede kind kregen, had veel ups en downs.

Zijn moeder (Jessica Marotta) zei dat Mike sinds hij kon praten om een broertje had gevraagd – het was alles waar hij van kon dromen. Toen Mikey drie jaar oud was, probeerde zijn ouders een andere baby te krijgen, maar het werkte niet mee voor hen.

Nadat ze een vruchtbaarheidsspecialiste erbij hadden gehaald en een operatie had ondergaan, ontdekte Jessica dat ze zwanger was op Mikey’s 5e verjaardag. Hij was natuurlijk opgewonden, maar slechts een maand later begon Jessica complicaties te krijgen en verloor ze haar baby na 11 weken.

“Het was adembenemend. Mikey had zijn kleine broertje gekregen, alleen was het nu onze engel, “zei Jessica.

Jessica en haar man besloten dat ze dit soort verdriet niet meer wilden doorstaan. Ze waren tevreden om een gezin van drie te zijn. Het ondenkbare gebeurde vervolgens. Niemand van de drie had dit aan zien komen, maar het was niet anders. Lees wat er vervolgens gebeurde op de volgende pagina!