Moeder voelde zich raar 6 weken na de bevalling, gaat terug naar de dokter en vraagt om een echo

Als één ding zeker is, is het dat het leven vol verrassingen zit. keer weer verrassingen opdoet. Het jonge stel, Eliza Curby en Ben, uit Sydney (Australië) kunnen hierover mee praten.

Toen het paar elkaar ontmoette, was het liefde op het eerste gezicht. Dus toen de 27-jarige Eliza net drie maanden later aankondigde dat ze zwanger was, waren de twee dolblij, ondanks dat ze geen lange relatie hadden.

Een paar maanden later, nog geen jaar in hun relatie, beviel Eliza van een gezond meisje (Charlie). De twee waren zielsgelukkig, maar slechts een paar dagen later begon Eliza zich raar te voelen.
Aangezien dit hun eerste baby was, was alles nieuw voor hen en moesten ze alles nog leren. Dit is natuurlijk niet eenvoudig en Eliza en Ben werken hard om een gezond gezin te zijn.

Bij de bevalling komen ook nieuwe hormonale evenwichten kijken. Eliza zat niet lekker in haar vel na Charlie’s geboorte. Ze was de hele tijd moe. Aanvankelijk nam ze aan dat haar immense uitputting natuurlijk gewoon een gevolg was van haar nieuwe rol als moeder. Maar naarmate de tijd vorderde, werd Eliza’s gevoel vreemder en vreemder – en toch op de een of andere manier vertrouwd.

Eliza kon het gevoel niet tegenhouden en ze dacht zeker te zijn dat ze weer zwanger was. Maar natuurlijk, met Charlie slechts een paar weken oud, probeerde ze het te negeren. Tot op een dag ze het niet kon negeren. Ze ging langs een drogisterij om een zwangerschapstest te kopen.

Vier zwangerschapstesten later …
Haar ongeloof bleek werkelijkheid te zijn. De eerste zwangerschapstest toonde aan dat ze positief was en inderdaad zwanger. Na nog 3 zwangerschapstesten te doen (vier in totaal) was Eliza er zeker van en kon ze het feit dat ze zwanger schap niet meer negeren.

En het wordt nog gekker. Toen Ben en Eliza de dokter bezochten, ontdekten ze dat ze niet alleen zwanger was, ze kregen een tweeling! Het leek erop dat kleine Charlie snel de rol van grote zus zou krijgen – tegen twee identieke tweelingjongens. Ben en ELiza waren geschrokken, maar ook ontzettend opgewonden.

Van twee naar vijf
Ondanks hun onverwachte verrassing en de taak om voor Charlie te zorgen, ploeterden Ben en Eliza door. Eliza deed geweldig werk en beviel van de tweeling na een periode van 36 weken. De tweeling heette Wolfe George Harry en Jack Antony Richard. Door hun komst groeide het gezin in minder dan een jaar van twee naar vijf!

 

View this post on Instagram

 

Two years ago today… To the very minute… These two angels were born. Wolfe was the first to exit, followed closely by Jack who remained perfectly untouched, still in his amniotic sack. The OB had prepared me from the beginning of pregnancy… Twins are risky business, Especially identical twins. There is a high chance, he said, they will be born premature. Most, he added, will be admitted to special care when they are born and are likely to have a low birth weight. To which I told him I would be making it to 36 weeks, intended to make it to a minimum 3kg each and that my twins wouldn’t need special care. He looked at me with a face that said girl, love, doll… Ya dreamin. I went on to make it two 36.5 weeks, produced two perfectly identical 3kg babies, who were lucky enough to not have to be admitted to special care. To my boys… I love you. I’ve loved you since before I met you, I’ve loved you since you were just an idea in my head, that would one day come to life. I always wanted sons. You made my life complete. #identicaltwins #identicaltwinboys #birth #twinpregnancy #babies #pregnancy #delivery

A post shared by Eliza Cooper // Curby (@twingenuity.co) on

Eliza is na de geboorte van de tweeling begonnen met haar eigen blog (Twingenuity) waarin hun hectische, maar opwindende nieuwe avonturen worden laten zien. Ondanks de enorme uitdaging bleven Ben en Eliza’s van elkaar houden en hebben de twee aangekondigd dat ze van plan zijn te gaan trouwen.

Hun leven is in korte tijd drastisch veranderd, maar het is mooi om te zien hoe gelukkig ze zijn met de hun nieuwe gezin. Wat een prachtig verhaal! Deel dit met je vrienden en familie!

Bron: Twingenuity

Laat een reactie achter

Scroll naar boven