Moeder verwelkomt tweeling, maar had geen idee dat ze een wonder bleken te zijn van 1 op 500 miljoen

Tweelingen komen altijd als een verrassing. Wanneer een stel de beslissing maakt om aan kinderen te beginnen staan ze er niet vaak bij stil dat ze een tweeling kunnen krijgen. Voor Jennifer Ashwood was dit ook het geval en ze was verrast toen ze te horen kreeg dat ze een tweeling zou krijgen. Toen kreeg ze van de doktoren iets zeldzaams te horen…

De kans dat een moeder twee baarmoeders heeft is ongeveer één op de 500 miljoen, maar daarnaast had Jennifer eieren in elk van hen bevrucht. Jennifer heeft een aandoening die bekend staat als bicornuate baarmoeder. Hoewel ze eerder zwanger was van haar 8-jarige dochter(Millie), ze had nog steeds geen idee dat ze twee baarmoeders had.

Jennifer en haar man kwamen er in december achter dat ze een tweeling zouden krijgen. In februari ontdekten de ouders echter dat er één baby in elke baarmoeder zat nadat de artsen een afwijking in de echo vonden. Een aandoening als deze veroorzaakt geen complicaties in de zwangerschap, maar er is een groter risico op vroeggeboorte.

“Jennifer beviel al na 34 weken bevallen van haar zoon Piran en haar dochter Poppy via een keizersnede. De baby’s hadden bij de geboorte geelzucht en waren in staat om naar huis te gaan na twee weken in de medische zorg te hebben doorgebracht. ”

“Het is erg druk thuis. We hebben niet veel geslapen, maar ik denk niet dat we veel slaap zouden hebben als we alleen één kind zouden hebben. We krijgen nu twee keer zo veel knuffels en twee keer zo veel liefde. Millie begint langzaam aan ze te wennen. Toen we haar vertelden dat het een tweeling was, zei ze dat ze er maar één wilde, maar nu is ze heel blij met de tweeling.’

We wensen deze familie een leven vol liefde en gezondheid toe met hun 3 kinderen. Wat een prachtig verhaal!

Bron: Goodfullness