Moeder verlaat man en 9! kinderen voor toyboy uit Gambia

Moeder verlaat man en 9! kinderen voor toyboy uit Gambia

Een opmerkelijk verhaal vanuit het Verenigd Koninkrijk, waar Heidi Hepworth (44) na 23 jaar huwelijk haar man en haar 9 kinderen heeft achtergelaten voor de 32-jarige Gambiaan Salieu Jallow.

Facebook

Heidi kwam in contact met Jallow via Facebook, nadat laatstgenoemde haar een berichtje en een vriendschapsverzoek stuurde. Voor dat moment kenden de twee elkaar dus helemaal niet.

De moeder was bovendien al 23 jaar samen met haar man Andy. Samen kregen ze zes kinderen, terwijl Heidi ook al drie koters had uit een eerder huwelijk. Dat gegeven weerhield de vrouw er niet van om na een tijdje het avontuur letterlijk op te zoeken. Ze reisde naar Gambia om met Jallow samen te gaan wonen.

‘Mid-life crisis’

Andy is kapot van verdriet en deed zijn verhaal in de Britse krant The Sun. Hij vindt dat Heidi in een “mid-life crisis” zit. “De persoon die zij is geworden is verschrikkelijk. Een liefhebbende moeder zou nooit naar Gambia vertrekken om daar te paraderen met haar nieuwe vriend.”

Moeder verlaat man en 9! kinderen voor toyboy uit Gambia

Hij had er echter niet op gerekend dat Heidi ook zou reageren via de media. In een interview laat ze weten ze “geen spijt” te hebben omdat ze haar hart heeft gevolgd. Bovendien was Heidi naar eigen zeggen al lang ongelukkig met Andy.

“Het was heel moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee dus ik had geen keus. Ik ben geshockeerd door alle bedreigingen naar mijn kant omdat ik zogenaamd mijn kinderen in de steek heb gelaten. Dat is gewoon niet gebeurd.”

Kinderen gelukkig

Heidi vertelt dat haar drie jongste kinderen bij haar oudste dochter wonen. “Ik kom iedere dag online en we video-chatten dan met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.”

Ze wil trouwen met Jallow. Volgens haar was haar relatie met Andy al voorbij nog voordat Jallow haar ooit een berichtje stuurde. Eén van de redenen zou zijn dat Andy achter haar rug om andere vrouwen berichtjes stuurde. Dat ontkent hij. Volgens Hepworth sliepen de twee al ruim twee jaar niet meer samen; “Laat staan dat we seks hadden.”

Bekeerd tot islam

De Gambiaan heeft geëist dat Heidi zich tot de islam zou bekeren. Anders zou er geen trouwerij volgen. Dat heeft Heidi nu gedaan. Om zich voor te bereiden bidt ze elke dag tot Allah, zo lezen we in The Sun.

Moeder verlaat man en 9! kinderen voor toyboy uit Gambia

 

Scroll naar boven