Moeder verdrinkt haar kinderen van 5 en 10 in bad

Moeder verdrinkt haar kinderen van 5 en 10 in bad

In Frankrijk is een diep trieste gebeurtenis voorgevallen. Een moeder van twee kinderen van respectievelijk 5 en 10 jaar oud, heeft haar kinderen omgebracht door hen te verdrinken in bad. Dat meldt de Franse zender BFMTV zojuist.

Het gezinsdrama is het gevolg van een vechtscheiding tussen enerzijds de moeder en anderzijds de biologische vader van de twee kinderen.

Afgelopen vrijdag werden de twee kinderen levenloos aangetroffen in een badkuip in hun ouderlijke woning in Wargnies-le-Grand. Dat ligt vlakbij de Belgische grens.

De moeder van de kinderen werd zwaargehavend aangetroffen in een regenton. Ze had zichzelf daar in gewurmd. Waarom is nog niet duidelijk.

Verdacht

Ondanks het feit dat de vrouw er slecht aan toe was, vermoedden de autoriteiten al snel dat de moeder haar kinden eigenhandig om het leven had gebracht.

Daarna zou ze een poging hebben gedaan om haar eigen leven te nemen. Of ze daarom in een regenton was gekropen is nog niet helder.

De vrouw werd in hechtenis genomen. Tijdens een verhoor brak ze uiteindelijk. Ze heeft gistermiddag bekend moedwillig de twee levens van haar kinderen te hebben genomen.

Moeder verdrinkt haar kinderen van 5 en 10 in bad

Als reden hiervoor draagt ze de scheiding met haar ex-man aan. Ze wilde de voogdij niet delen, zo meldt een woordvoerder van het OM in Valenciennes.

”Ze heeft haar kinderen eerst gedrogeerd met medicatie. Toen de twee in slaap waren gevallen heeft hun moeder ze verdronken in een badkuip.”

Wat hier gebeurd is, is met geen pen te beschrijven. Twee onschuldige kinderen die nergens iets mee te maken hebben. We hebben hier geen woorden voor. Deel dit bericht op sociale media om je steun te betuigen aan de vader van de kinderen.

Scroll naar boven