Moeder verandert in een échte Barbie nadat ze € 120.000 uitgeeft aan plastische chirurgie

Sommige mensen hebben een obsessie met artiesten, celebrities of andere beroemdheden. Soms gaat deze obsessie echter zó ver dat het eigenlijk enge vormen begint aan te nemen. Sommige mensen kunnen gaan beginnen met stalken, anderen kunnen er alles voor doen om die celebrities eigenlijk gewoon te zijn.

Zo ook de 32 jarige Tatiana “Tanya” Tuzova uit Rusland. Haar obsessie voor Barbie poppen gaat zo ver dat ze een gigantische collectie van 1.520 poppen heeft, alleen maar roze draagt en 120.000 € heeft uitgegeven aan plastische chirurgie om op een Barbie te lijken. Ze heeft nu ook een aanvraag gedaan om haar achternaam te veranderen in “Barbie” omdat ze in haar ogen Barbie gewoon is.

Ze is getrouwd, maar geen vriendinnen. Daar heeft ze geen tijd voor. Want ze is te druk met haar baan Barbie zijn. Haar obsessie voor Barbie begon omdat ze vond dat ze te weinig verdiende met verpleging en schoonmaken. Ook vond ze dat ze te mooi was om schoonmaakster te zijn en besloot iets met haar uiterlijk te doen. Zodoende werd zij Barbie.

Kijk zelf hoe de échte Barbie er nu uit ziet:

Kijk snel op de volgende pagina voor nog meer foto’s waar je mond van open zal vallen..