Er is veel ophef over een moeder van een van haar tweelingjongens besloot te tatoeëren zodat ze twee uit elkaar kon houden bij het injecteren.

De 31-jarige onbenoemde moeder legde uit dat nadat ze vruchtbaar was, ze erg blij was om te bevallen van Sam en Jack, die identiek zo zijn dat zelf zij en haar man ze door elkaar halen.

Maar een van de babyjongens, Jack, is geboren met een aandoening wat betekent dat hij één keer per week geïnjecteerd moet worden.

Ze deelde haar verhaal op Reddit waar al snel duidelijk werd waarom ze tot dergelijke maatregelen overging.

De moeder legde uit dat ze haar schoonmoeder wel vertrouwde maar dat ze de injectie ooit aan de verkeerde baby gaf.

Ze zei: “Ze merkte onmiddellijk haar fout op door 112 te bellen en ze werden naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen de tijd dat ik daar aankwam ging het goed met Adam en waren ze allebei vrolijk aan het nippen van sap en genoten ze van de aandacht.

We gingen dezelfde avond nog naar huis en er werd ons verteld dat hij weer geïnjecteerd moest worden. Hij was nooit in gevaar. Het is een zeer traag werkende medicatie die hem in het ergste geval binnen een paar dagen diarree zou hebben gegeven.”

BEKIJK OOK  21-jarige zoon gebruikt zijn eerste salaris om de hypotheek van zijn ouders af te lossen

Maar, zo legde ze uit, haar schoonmoeder was ‘niet zichzelf’, wat betekende dat ze hen in plaats daarvan naar de kinderopvang stuurde, met een dokter en het personeel van de kinderopvang die een tatoeage aanraadde.

De vrouw ging verder: “Ze legde [aan mijn schoonmoeder] uit dat ze een sproet hebben getatoeëerd, niet groter dan het uiteinde van een potloodgummetje, op een gebied van de huid dat gemakkelijk te zien is terwijl het kind onder lichte verdoving staat, vergelijkbaar met een tandartsverdoving.”

“Vanwege het gebied vervaagt het meestal in twee tot drie jaar maar tegen die tijd zouden ze meer persoonlijke kenmerken moeten hebben ontwikkeld en hoeven ze het misschien niet opnieuw te doen. Dus na overleg met mijn man hebben we het gedaan.”

De baby had een bruine sproet van 2mm op zijn oorlel, maar de schoonmoeder was niet blij.

Ze voegde eraan toe: “Schoonmoeder verloor haar geduld op het moment dat ik het over een medische tatoeage had. Ik probeerde het uit te leggen, maar ze flipte, dus legde ik beide kinderen op de grond en zei tegen haar om Jack op te halen en de tatoeage te vinden.”

“Ze pakte Adam op, dus ik gaf haar Jack en na 20 minuten kon ik hem nog steeds niet vinden.

BEKIJK OOK  19-jarig meisje 4 uur lang geslagen omdat ze haar vriendje geen sigaret wilde geven

“Ik wees hem eindelijk aan en ze zei ‘dat is maar een sproet’.

“Ik zei net ‘dat is precies mijn punt. Adam heeft daar geen sproet… Dus zo kan de kinderopvang ze uit elkaar houden.”

Ze voegde eraan toe: “Ze is nog steeds boos. Als ik het eenmaal aan anderen uitleg, en het er dan niet mee eens zijn, begrijpen ze het wel, maar ze vinden nog steeds dat ik te ver ben gegaan in het tatoeëren van mijn kind en het veranderen van hun lichaam.”

“Ik geloof dat ik de nodige voorzorgsmaatregelen heb genomen die door de dokter zijn aanbevolen en dat de tatoeage zal vervagen met de blootstelling aan de zon en naarmate hij groeit. Tegen de tijd dat hij vijf is zal het waarschijnlijk niet eens zichtbaar zijn of het zal gewoon lijken op een vervaagde sproet.”

Ze voegde eraan toe: “Ben ik de ergste?.”

Mensen vonden dacht echter niet.

Iemand zei: “Het is letterlijk een nepsproet.”

Een ander zei: “Ik tatoeëer mijn kinderen liever met Barney de dinosaurus op hun hele lichaam dan het risico te lopen dat het niet goed gaat met hun medicijnen.”

Dat is dan opgelost.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!