Moeder van meisje met ‘batman masker’ moedervlek stuurt bericht naar vreemden die haar bespotten

Carol Fenner was eerst geschokt toen haar dochter Luna werd geboren met een opvallende donker gekleurde moedervlek over haar ogen en gezicht.

Haar 4D-echografieën toonden het nooit aan, dus het kwam als een verrassing voor iedereen in de verloskamer.

Nadat de verpleegsters Luna hadden weggevoerd, zocht Carol naar antwoorden. Ze vroeg zich af of het mazelen waren – maar artsen vertelden haar en haar partner dat het kanker kon zijn; het was zo zeldzaam dat de artsen niet zeker wisten wat te doen.

De moedervlek van Luna wordt een gigantische congenitale melanocytische naevus (GCMN) genoemd en is het resultaat van genetische veranderingen terwijl de baby in de baarmoeder zit.

Haar moedervlek zal waarschijnlijk proportioneel groeien naarmate ze ouder wordt. Maar gelukkig bleek uit MRI-scans dat het geen kanker was.

In een poging het bewustzijn over moedervlekken te vergroten, hebben Carol en haar familie een Instagram-pagina opgezet en foto’s van Luna in haar dagelijks leven geplaatst. Tienduizenden volgers noemen Luna een ‘kleine vlinder’ en vergelijken haar met Batmans masker.

Maar dit schattige en unieke meisje heeft ook te maken gehad met vreselijke online pesterijen. En mensen in het openbaar staren, wijzen en maken vaak een scène. Vreemdelingen hebben Carol gevraagd of haar dochter besmettelijk is, en gaan soms zo ver dat ze haar ‘walgelijk’ noemen. Wie zou zo wreed kunnen zijn ?!

Nu reageert Carol op degenen die iets negatiefs te zeggen hebben over Luna met de volgende video:

Bron: Littlethings