Moeder van gepest jongetje pakt de dader zelf aan, laat hem knielen en haalt dan uit

Moeder van gepest jongetje pakt de dader zelf aan, laat hem knielen en haalt dan uit

Een Franse moeder krijgt online onzettend veel respect, nadat ze het voor haar kind heeft opgenomen. Die had van een medescholier een paar take tikken gekregen. De moeder ging naar de school van haar kind en vond de jongen die haar kind dat had aangedaan.

Knielen

Op de beelden, die het internet vervoveren, is te zien hoe de moeder waar komt nemen op de tiener. En daar bleef het niet bij want ze dwong haar zoon ook om wraak te nemen.

In de video is te zien hoe een blonde vrouw op de jongen afstapt en schreeuwt dat hij zijn moeder moet gaan halen. Ze geeft hem ondertussen een paar flinke tikken. Maar ze gaat nog verder, want in haar razernij eist ze dat de jongen voor haar moet knielen.

Moeder van gepest jongetje pakt de dader zelf aan, laat hem knielen en haalt dan uit

Dan zet ze de bril van de jongen af en draagt haar zoon op om de pester een paar goeie hoeken te geven. Ze schreeuwt: ”Sla hem op zijn bek. Geef hem een paar rake klappen!’

Rechter

De vrouw is hiermee misschien iets te ver gegaan. De familie van de jongen is naar de p0litie gestapt. De moeder is vrijdag verhoord en is onder gerechtelijk toezicht geplaatst.

De Française is aangeklaagd voor geweldpleging tegen een minderjarige en het aanzetten van een minderjarige, haar zoon, tot het plegen van een misdrijf.

Op het internet snappen mensen daar niets van. Veel mensen vinden het juist goed dat de moeder haar zoon beschermt. Er wordt vol onbegrip gereageerd dat de jongen lijkt weg te komen met zijn daden. Onderstaand de video, die duizenden keren is bekeken.

Over de auteur

Scroll naar boven
------DEBUG------