Moeder van 3 kinderen serveert vrachtwagenchauffeur – maar is in shock als ze zijn fooi ziet(2 minuten lezen)

Alleen dat deed de vrachtwagenchauffeur, maar hij liet een fooi achter van maar liefst $1000. Kari wist niet hoe ze moest reageren en was in shock. Ze vertelde de vrachtwagenchauffeur dat hij absoluut niet zo’n hoge fooi achter hoefde te laten, maar hij stond erop.

Maar Kari wilde het niet accepteren. Ze liep naar haar manager, die vervolgens aan de vrachtwagenchauffeur vroeg of hij serieus was. Hij reageerde kalm en wist zeker dat hij de fooi van $1000 wilde geven aan Kari en haar 3 jongetjes. Na hun gesprek zag hij hoe hard ze voor haar familie werkte en hij wilde iets voor haar terug doen.

Uiteindelijk accepteerde Kari de fooi en de vrachtwagenchauffeur stelde voor dat ze met het geld iets leuks ging doen haar kinderen. Kari is haar belofte nagekomen en heeft de stadsmarkt bezocht die eens per week wordt gehouden. Iets wat ze normaal gesproken niet konden doen.

“Ik ben zo dankbaar.” “Ik ben zo ongelooflijk dankbaar.” Vertelde Kari. De vrachtwagenchauffeur heeft Kari ontzettend veel geholpen. Wat een geweldig verhaal! Deel dit met je vrienden en familie als je het hiermee eens bent!

Bron: Littlethings

Volgende Pagina

Wat vind jij? Reageer hieronder