Moeder van 3 kinderen serveert vrachtwagenchauffeur – maar is in shock als ze zijn fooi ziet(2 minuten lezen)

Kari Anthony is een barvrouw bij de Quaker Steak & Lube-bar in Nebraska, VS. Ze is ook een alleenstaande moeder van drie jonge kinderen en werkt elke dag heel hard om eten op tafel te zetten. Één van haar gasten wist hiervan toen hij op een dag bij haar kwam eten en toen besloot hij haar te helpen.

Het was een doodgewone dag in het restaurant van Kari. Een vrachtwagenchauffeur kwam al binnen voor een hapje. Niks speciaals zou je zeggen, behalve dat zou blijken dat deze vrachtwagenchauffeur iets voor Kari zou doen wat zij nooit meer zal vergeten.

Het was laat in de avond en zowel de serveerster als de vrachtwagenchauffeur waren moe na een lange dag werken. Ze verlangden ernaar om naar huis te gaan. Na een tijdje gepraat te hebben hadden ze het over hun liefde voor hun gezin. Kari vertelde wat ze allemaal voor haar kinderen deed om ervoor te zorgen dat ze alles hadden wat hun hartje begeerde. De vrachtwagenchauffeur vertelde Kari over het recente overlijden van zijn moeder en hoe moeilijk hij het daarmee had.

Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn eten op had, bereidde hij zich voor om de weg op te gaan. Hij kreeg de rekening van Kari en hij vulde het bonnetje netjes in. Dankzij het leuke gesprek verwachtte ze misschien een gebruikelijke paar extra dollars als fooi.

Wil jij weten hoe veel fooi hij achter liet? Lees dan snel verder op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder