Moeder valt van balkon en sterft nadat ze kerstcadeautjes met kinderen had opengemaakt

Een mama van twee kinderen is op tragische wijze overleden na een val van het balkon van haar flat op eerste kerstdag.

Sharon Anne Daly-O’Dwyer ging naar het balkon van haar appartement op de vierde verdieping in Shepherd’s Bush, Londen, voor een sigaret op de ochtend van 25 december.

De kinderen van de barmeid, Taylor en Drew Daly, hoorden buiten een knal en renden naar hun 51-jarige moeder voordat ze haar op de grond zagen liggen.

Taylor, 22, vertelde The Mirror: “Ik rende naar beneden om haar te helpen maar het was vrij duidelijk dat ze was overleden, ze ademde niet en haar ogen waren open.

“Ik hield haar hand vast toen ze de reanimatie stopten en sloot haar ogen toen ze zeiden dat ze niets meer konden doen. Ik gaf haar een kus en zei dat ik van haar hou.”

Taylor ging verder met het beschrijven van hoe de familie een normale kerstochtend had en voegde daar nog aan toe: “Ze was echt blij met haar cadeautjes.”

“Ze zei dat ze terug naar bed zou gaan voordat ze het eten zou maken maar eerst nog even een sigaretje wilde doen. We waren twee minuten binnen toen we een knal hoorden.”

Nu is er een GoFundMe-pagina opgezet zodat Sharon’s kinderen haar de begrafenis kunnen geven die ze verdient.

Het is gemaakt door Taylor’s beste vriendin Georgie Dileo op 27 december met een doelwit van 4.000 pond en heeft al meer dan 11.000 pond opgebracht.

Er staat: “Het is met zo’n zwaar hart en ogen vol tranen dat ik dit zelfs moet gaan schrijven.

“Mijn beste vriendin en mooie broer, Taylor en Drew Daly verloren hun dierbare moeder, Sharon Anne Daly-O’Dwyer, gisteren p[ 25 december 2020 om 10 uur ’s ochtends.

“Ik doe een beroep op alle vrienden, familie en iedereen die Sharon’s hart heeft aangeraakt, of iemand waarmee ze samen een biertje mee heeft gedronken. We zamelen zoveel mogelijk geld in om Taylor en Drew en de rest van haar familie te helpen betalen voor een mooie uitvaart en begrafenis die ze verdient.”

“Sharon was zo’n mooie, leuke, liefdevolle en geweldige vrouw, iedereen die haar kende, van haar hield en altijd zo’n goede tijd met haar had!

“We kunnen niet eens onder woorden brengen hoe de wereld er zonder haar uit zal zien en haar mooie kinderen en kleinzoon zullen haar nagedachtenis voortzetten en haar nog trotser maken dan ze al was.”

In een verklaring gegeven aan de Metro, zei een woordvoerder van de locale politie: “De politie werd gebeld en naar een adres gestuurd in Shepherd’s Bush, W12 om 10.09 uur op vrijdag 25 december.

“Agenten waren aanwezig bij de London Ambulance Service en vonden een 51-jarige vrouw met verwondingen die in overeenstemming waren met een val van hoogte. Ondanks de beste inspanningen van de hulpdiensten werd ze ter plaatse doodverklaard. Haar dood wordt niet als verdacht behandeld.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven