Moeder valt tienerzoon aan met riem nadat hij in haar gloednieuwe BMW reed

Een vrouw uit Texas is gefilmd terwijl ze haar zoontje met een riem aan de kant van een weg aanviel, omdat hij haar gloednieuwe BMW had gestolen.

De dochter van de vrouw, Liza Campero, filmde het incident terwijl ze het verhaal op Twitter plaatste zodat de hele wereld het kon zien.

Blijkbaar had Liza’s broer, Aaron Martinez, een pauze van school toen hij de Wi-Fi van het thuisnetwerk loskoppelde, zodat zijn moeder de bewakingscamera’s die zij bij haar nieuwe BMW had achtergelaten, niet zou zien. De 14-jarige haalde vervolgens een paar vrienden op en ging cruisen rond El Paso, Texas.

De moeder had geen idee van de acties van haar zoon, totdat ze werd gebeld door de moeder van één van Aaron’s vrienden. Ze kreeg toen te horen dat Aaron naar het huis van zijn vriend was gereden om hem op te halen.

De tweets van Liza vertellen hoe haar moeder haar toen belde om te controleren of de auto op de oprit stond. Toen Liza bevestigde dat dat niet het geval was, verliet haar moeder haar werk, belde Liza op en vroeg haar om een riem mee te nemen terwijl ze naar Aaron zochten.

Aaron weigerde telefoontjes van zijn vriendin en familie te beantwoorden, maar de moeder van Liza kon contact opnemen met de moeder van één van zijn vrienden.

Uiteindelijk zag zijn moeder haar BMW en onderschepte het voertuig, toeterde, reed naast Aaron en schreeuwde “Stop de auto!”

Liza filmde haar moeder en Aaron terwijl ze naar de kant van de weg reed. Haar moeder is te horen terwijl ze om de riem vraagt, haar auto verlaat en dan loopt richting de gloednieuwe BMW met haar zoon erin.

Aaron’s vriend, die op de stoel van de passagier zat, vertelde Liza dat hij probeerde uit de auto te komen omdat hij in een shocktoestand verkeerde.

KSAT liet weten dat Aaron geen idee dat hij viral was gegaan door de video’s van zijn zus. Zijn moeder had zijn telefoon, PlayStation 4 en alle andere elektronische apparaten als straf voor zijn onhandelbare gedrag in beslag genomen.

Terwijl veel ouders in het gebied van Texas en New Mexico de reactie van de moeder begrijpen, zijn er anderen die haar beschuldigen van kindermishandeling voor het gebruik van de riem. Aaron heeft ondertussen bijna een legendarische status op school gekregen.

Wat vind jij van de reactie van de moeder? Laat ons jouw mening weten in de comments en deel dit artikel met je vrienden en familie!