Moeder stopt iets lekkers in de lunchtrommel van haar zoontje, wordt woedend opgebeld door andere moeder

Moeder stopt iets lekkers in de lunchtrommel van haar zoontje, krijgt woedend telefoontje van andere moeder

Een Britse moeder heeft een opmerkelijk verhaal gepost op het, in Engeland populaire, forum Mumsnet. Ze gaf haar zoontje onlangs een ongezonde snack mee naar school, hetgeen leidde tot woedende reacties van andere ouders.

Pringles

Het staat als een paal boven water dat het vullen van een lunchtrommeltje voor kinderen met alleen maar gezonde dingen vrij moeilijk is. Ter compromis stoppen veel ouders dan ook iets lekkers tussen de boterhammen en fruit.

Of dat nu een chocoladereep, koekjes of snoep zijn: het draait uiteindelijk allemaal om balans. Een Britse moeder heeft echter felle kritiek gekregen, omdat ze een busje Pringles bij het gezonde voer had gedaan. Het leidde zowaar tussen een boos telefoontje van een andere moeder.

‘Slechte moeder’

De moeder schrijft: ”Ik werd na schooltijd opgebeld door een moeder van een kind dat in dezelfde klas als mijn zoon zit. Ik ken die vrouw nauwelijks en ik heb geen idee hoe ze aan mijn nummer kwam. In ieder geval begon ze te schreeuwen dat ik een slechte moeder ben.”

”Ik mocht van haar nooit meer iets ongezonds meegeven aan mijn zoon, want haar kind werd daar jaloers van. Ik schrijf dit op Mumsnet, omdat ik niet weet of ik nu gek ben of zij?”

Reacties

Onder de post verschijnen veel reacties. Vrijwel iedereen is van mening dat de vrouw zelf bepaalt wat ze haar zoon mee naar school geeft. Het is niet aan andere ouders om daarover te beslissen.

Scroll naar boven