Moeder sprokkelt schoolgeld bij elkaar via OnlyFans, directie trapt kinderen van school

Moeder sprokkelt schoolgeld bij elkaar via OnlyFans, directie trapt kinderen van school

De leiding van een Amerikaanse school heeft twee kinderen van school gestuurd, nadat ontdekt werd dat hun moeder online uit de kleren ging op OnlyFans. 

Crystal Jackson uit Californië kluste een beetje bij via OnlyFans, een app waar ze tegen betaling uitdagende kiekjes online zette. Ze begon daar oorspronkelijk mee om haar kapotte relatie een beetje op te peppen en wat leven in de brouwerij te brengen.

Al snel kreeg ze door dat er wanhopige mannen zijn die wilden betalen voor haar pikante foto’s. De kassa rinkelde op deze manier wel erg snel, waardoor ze haar kinderen naar een Katholieke schol kon sturen. Maar juist op die school werd haar bijbaantje verre van gewaardeerd.

Vader ontdekt account

Hoe wist de schoolleiding eigenlijk dat mevrouw Jackson een OnlyFans account uitbaatte? Wel, een vader van een ander kind ontdekte de account ’toevallig’. Daarop besloot hij andere ouders in te lichten. Dit verhaal krijgt een nog meer bizarre wending, want een aantal moeders hebben foto’s van Jackson doorgestuurd naar de lokale kerk en het schoolhoofd. Die laatste besloot om de kinderen van school te sturen.

Geld genoeg

Het is natuurlijk niet leuk voor Jackson en haar kinderen. Door alle media-aandacht die ze kreeg, vonden meer volgers de weg naar haar account. Inmiddels verdient ze ongeveer 150.000 dollar per maand. Er is vast wel een school te vinden die zich minder druk maakt om haar bijbaantje.

Scroll naar boven