Moeder spotte ‘vieze man’ in de supermarkt. Toen ontdekte ze zijn ware identiteit …

Het gesprek

“Ten eerste ben ik een zeer ontwikkelde vuile man. Ik heb niet alleen mijn middelbare schooldiploma, ik heb ook een universitair diploma en veel medische certificaten. Dus ervan uitgaande dat ik ongeschoold ben vanwege mijn uiterlijk, is eigenlijk op zichzelf vrij apart. ‘

“Ten tweede, als je tegen je dochter zegt op school te blijven omdat ik veel tatoeages heb, zal dat haar creativiteit onderdrukken en mogelijk haar verbeelding belemmeren als ze zich ontwikkelt. Nogmaals, tegenstrijdig aan uw punt mevrouw. Ik ben trots op mijn tatoeages en kunstwerken die Forrest Bateman op mijn lichaam heeft gezet. Het is een weergave van mijn trots in mijn land en mijn dienst van meerdere uitzendingen als een speciale operatie-medic. “

“Ten derde, als je met die verklaring waarschijnlijk verwijst naar de hoed die ik draag omdat er een eland op staat, begrijp je het misschien niet. Ik ben toevallig mede-eigenaar van Evergreen State Outdoors en ben er trots op een buitenbedrijf te hebben en mijn rechten te ondersteunen om te jagen en verantwoordelijk een wapen te bezitten.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om in een bouwsector te werken. Ik ben trots om te zeggen dat ik elke dag geniet van mijn werk. Ik probeerde een kantoorbaan toen ik uit dienst stapte en het was niet voor mij weggelegd. Ik vind het leuk om met mijn handen te werken en buiten te zijn. Vervolgens komt voor dat ik sommige dagen vies ben. Ik verdien goed geld, heb goede voordelen en ben in staat om zonder problemen voor mijn gezin te zorgen.

Dus mijn uiterlijk zegt niets over mijn niveau van intelligentie of het nastreven van een hoger opleidingsniveau. “

Andy’s bericht is iets waar we ons allemaal aan moeten herinneren: vooroordeel nooit een persoon op basis van zijn/haar uiterlijk. Deel alsjeblieft zijn bericht met je vrienden om hen te herinneren aan deze belangrijke les!