Moeder spotte ‘vieze man’ in de supermarkt. Toen ontdekte ze zijn ware identiteit …

Onlangs ging Andy Ross na het werk langs bij een supermarkt in de staat Washington, waar hij woont. Na een minuut zag hij een klein meisje naar hem staren. Andy was erg vies na een lange dag werken in het bos en dacht er niet te veel over na. Maar toen ze weggingen fluisterde de moeder tegen haar dochter: ‘Daarom moet je op school blijven.’

Het was duidelijk dat ze dacht dat Andy een mislukkeling was, gebaseerd op haar eerste indruk van zijn uiterlijk. Maar al snel zou de moeder alle reden hebben om haar woorden terug te nemen. Andy ging op Facebook en plaatste een bericht dat zijn ware identiteit onthulde en haar vooroordelen over hem volledig uit het water blies.

Andy’s boodschap is er één die we allemaal wel kunnen herinneren. Scroll naar beneden om zijn krachtige en verrassende bericht te lezen:

“Dus ik had vandaag een heel interessant en educatief gesprek met een vrouw en haar dochter. Toen ik de winkel binnenkwam voordat ik thuiskwam, bleef er een klein meisje naar me staren. Geen enkel probleem. Ik weet dat kinderen nieuwsgierig zijn als ze iemand zien, vooral als ze zo vies zijn als ik.

Ze kwamen voor me te staan in de rij en het meisje staarde nog steeds, toen haar moeder haar vertelde om te stoppen met staren. Toen ze klaar waren en naar de deur liepen, hoorde ik de moeder zachtjes tegen het kleine meisje zeggen: ‘Daarom moet je op school blijven.’ Ik dacht dat dit een geweldig moment was om deze moeder en haar 7/8-jarige kind een les te geven. Het gesprek? Lees het op de volgende pagina!