Moeder organiseert met Pasen jacht op bier in plaats van jacht op eieren en het is episch

Als kind zijnde verheug je er elk jaar weer op om met Pasen op eieren jacht te gaan. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, het idee om een gebied te doorzoeken om heel veel chocola te vinden en vervolgens op te eten.

Om welke reden dan ook zijn volwassenen niet meer door snoep te verleiden. Wij weten niet hoe dit precies kan, maar eerlijk is eerlijk, het is gewoon zo.

Dat gezegd hebbende, heeft een moeder geniale manier bedacht om ervoor te zorgen dat haar volwassen kinderen ook op jacht konden gaan dit jaar tijdens Pasen. Ze heeft namelijk een bierjacht georganiseerd..

We maken geen grapje. Een moeder verstopte ambachtelijke biertjes in haar achtertuin en gaf haar kinderen toestemming om te doen wat ze moesten doen om hun dorst te lessen. Het moet vanzelfsprekend zijn dat het evenement een volledig en volslagen succes was.

Wat is er nou beter dan zoeken naar zoektocht naar lekkere biertjes in de ochtend?

In de video hieronder zijn drie broers en zussen te zien die het uitvechten terwijl ze in de tuin van hun moeder op zoek zijn naar bier:

Wat een geweldige manier om met je familie Pasen te vieren! Tag je broer, zus, vader, moeder of ander familielid met wie jij dit zou willen doen!

Bron: Unilad

Laat een reactie achter

Scroll naar boven