Moeder organiseert feest voor jarig dochtertje, maar niemand komt opdagen

Moeder organiseert feest voor jarig dochtertje, maar niemand komt opdagen

Het hart van Lex Fitzgerald, een Amerikaanse moeder van vier kinderen, brak in een miljoen stukjes toen niemand naar de verjaardag van haar dochtertje kwam. 

Restaurant

De moeder had ontzettend veel zin in het feestje. Ze wilde haar dochtertje zo graag verwennen. Daarom huurde ze een tafel in een restaurant af.

Ze kocht cadeautjes voor alle vriendjes en vriendinnetjes van haar dochtertje en had ook kleurboekjes neergelegd. Daarmee konden de kinderen zich vermaken terwijl ze zouden wachten op het eten. Maar naar mate de tijd verstreek, werd duidelijk dat niemand kwam opdagen.

Al die tijd zat de kleine Willa, die 5 jaar is geworden, hoopvol naar buiten te staren. Lex vond het zo zielig voor haar en wilde haar niet vertellen dat er niemand kwam.

Noodplan

In de tussentijd besloot de moeder een noodplan te bedenken. Ze stuurde op sociale media berichten naar andere ouders en mensen die ze kende. Op Instagram schreef ze: ”We hebben de hele klas uitgenodigd, de klas van vorig jaar en vrienden die mijn dochter daarnaast heeft.”

”Ik bedacht een leuk feestje voor haar, maar na 20 minuten wachten op vriendjes en vriendinnetjes werd het me duidelijk dat niemand ging komen.”

”Snel heb ik daarop een bericht geplaatst in een Facebook-groep waar ik in zit, en erbij gezet dat het urgent was. De reacties die ik kreeg waren levensveranderend.

”Binnen enkele minuten stroomden de families uit de buurt binnen. Iedereen gaf aandacht aan mijn dochtertje. We gingen van een leeg restaurant, naar een situatie waarin elke tafel bezet was.”

In tranen

De moeder kon haar ogen niet geloven en barstte in tranen uit. ”Jullie hebben mijn dochter een fantastische dag bezorgd. Mijn dank is groot.”

”Jullie hebben niet alleen mijn dochter geholpen, maar mij ook. Jullie hebben mij kracht gegeven op het moment dat ik dacht dat ik had gefaald als moeder.”

Wij vinden dit een ontzettend mooi voorbeeld van hoe mensen elkaar kunnen helpen. Vind jij dit ook mooi en wil je dat andere mensen dit lezen? Deel het dan op sociale media!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lex Fitzgerald (@lex.fitzgerald)

Over de auteur