Moeder ontdekt een donkerbruin plekje in de mond van de baby en raakt in paniek

De meeste ouders zijn constant bezorgd over de gezondheid van hun kinderen. Dus toen een moeder een ongewoon groot donkerbruin plekje opmerkte in de mond van haar baby was ze meteen bezorgd.

Darian Depreta, die uit de Verenigde Staten komt, speelde met haar dochter Bella toen ze voor het eerst de enorme cirkelvormige markering zag. Ze probeerde het af te vegen maar nam Bella mee naar de artsen om erachter te komen wat het was.

De huisarts die Bella onderzocht, kon echter geen reden voor het plekje vinden, en nam de aanname dat het waarschijnlijk alleen een moedervlek was, waardoor Darian het met de dokter had opgelost.

Darian liet daarna weten: “Ik krijg nu te horen dat mijn dochter zal worden onderzocht door 2 specialisten.”

Na te hebben benadrukt dat de plek op de gehemelte van Bella’s mond geen moedervlek was, besloot de huisarts om het medische mysterie opnieuw te bekijken.

“Ik wijs erop dat het er een beetje wit uitziet en ze begon het schrapen,” zei Darian.

Dat was het moment waarop het mysterie van de plek werd opgelost, omdat het een stukje karton bleek te zijn.

Hoewel ze opgelucht was, was de moeder van 2 nog steeds in verlegenheid gebracht door dokters te horen dat Bella een stuk karton op het dak van haar mond had na het kauwen op een doos.

Darian voegde eraan toe: “Ik kan mijn gezicht nooit meer in dat kantoor laten zien. Ik huilde voor een ​​stevige 5 minuten. ”

Darian schreef: “Ja, ze had zich erin kunnen stikken en ik dank God dat dat niet is gebeurt. ”

Darian voegde er ook aan toe: “De lach was de storm van alles. En ik laat mijn baby niet meer ‘kauwen’ op karton. Ze heeft tandjes en probeert op ALLES te kauwen. ‘

Darian vervolgde toen verder met: “Ze vond zojuist een doos terwijl ik de vaat aan het doen was, die ik natuurlijk meteen van haar af nam. Ik wist gewoon niet dat er daar een stuk ophing. Ik kijk meteen naar haar mond voor kleine stukjes. ‘

De gevaren van kinderziektes zijn voor elke ouder begrijpelijk, hoe goed men ze ook in de gaten houdt. Het klinkt alsof Darien haar best deed, net als elke andere ouder. Hopelijk vindt de kleine Bella geen kartonnen dozen meer.

Wat vind je van dit verhaal? Heb je te maken gehad met kinderziektes? Wat is het vreemdste dat je in de mond van je kind hebt gevonden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: LadBible