Moeder neemt fulltime nanny in huis: ”Zorgen voor een kind zwaarder dan gedacht”

Moeder neemt fulltime nanny in huis: ''Zorgen voor een kind zwaarder dan gedacht''

De 35-jarige Jen Miller krijgt ladingen kritiek nadat ze bekendmaakte een fulltime nanny in huis te hebben. De werkloze vrouw vindt de zorg voor haar tweejarige dochtertje ‘erg intensief’ en heeft om besloten dat ze hulp nodig heeft.

Toen Jen twee jaar geleden beviel van dochtertje Liberty, besloot ze om te stoppen met werk om te kunnen zorgen voor haar dochtertje. Maar na een paar maanden kwam ze erachter dat een kind verzorgen ‘erg zwaar is’. Ze smeekte daarom haar man Grant een fulltime nanny te betalen.

Grant is CEO van een groot softwarebedrijf en hoeft niet op de kleintjes te letten. Hij besloot om in te stemmen met het verzoek en betaalt maandelijks zo’n 4.500 dollar voor de nanny.

Moeder neemt fulltime nanny in huis: ''Zorgen voor een kind zwaarder dan gedacht''
Stockfoto: Niet de nanny en het kind uit het verhaal.

”Geen leven meer”

Tegen de krant Mirror zegt Jen: ”Ik houd ervan om met mijn dochtertje te spelen en om haar de aandacht te geven die ze verdient. Maar ik vind het allemaal wel erg veel. Ik houd ervan om op het strand te liggen en te winkelen. Dat kan niet met een kind. Daarom is een nanny nodig, zodat ik ook nog kan leven.”

Jen zegt te beseffen dat ze bevooroordeeld is met haar levensstijl, die door Grant gefinancierd wordt. Tegen mensen die kritiek geven zegt ze: ”Iedereen heeft zijn of haar eigen manier van kinderen opvoeden. Soms zie ik op sociale media hoe andere moeders nergens meer tijd voor hebben. Dat leven heb ik gelukkig niet.”

Scroll naar boven