Moeder maakt plannen voor kerstdiner bekend en ontvangt woedende reacties

Moeder maakt plannen voor kerstdiner bekend en ontvangt woedende reacties

Een Britse moeder krijgt woedende reacties van onbekende mensen nadat ze via het in Engeland zeer populaire Mumsnet bekend heeft gemaakt wat ze op het oog heeft als kerstdiner. De moeder wil graag McDonald’s eten.

Ieder jaar is het weer een dingetje, het kerstdiner. Bij veel families wordt er vaak ver van tevoren nagedacht over wat er met kerst geserveerd zal worden.

Liegen tegen familie

Een moeder is klaar met deze jaarlijkse routine en wil een afhaalmaaltijd van McDonald’s als kerstdiner. Ze is alleen erg bang voor de reactie van haar familie.

Op Mumsnet schrijft de vrouw dat ze met haar man en dochter van vier in het buitenland woont. Ze bezoeken hun familie in Engeland dit jaar niet.

”Niet bepaald gefocust op het kerst diner dit jaar, het boeit ons niet zoveel”, zo schrijft de moeder. Is het slecht als we ons kerstdiner bij McDonald’s gaan halen en het opeten op het strand?”

Moeder maakt plannen voor kerstdiner bekend en ontvangt woedende reacties

Hoewel ze haar beslissing al heeft gemaakt, is ze van plan om te liegen tegen haar familie in Engeland. ”Zij zullen het niet waarderen, dus ik vertel ze dat ik kalkoen maak en tal van andere gerechten. Als ik eerlijk ben, gaan ze me raar vinden en dat wil ik niet.”

Woedende reacties

Onder de post stromen de reacties binnen. Sommige mensen zeggen het te kunnen begrijpen, maar anderen vinden dat het haar taak is om een behoorlijk kerstdiner voor haar familie te organiseren. Een iemand schrijft: ”Je zou op deze dag jouw gezin moeten voorzien van fatsoenlijk eten.”

Een ander bijt haar toe dat ze een ‘waardeloze moeder’ is. Gelukkig zijn er ook mensen die begrip tonen en schrijven dat ze zelf mag weten wat ze eet.

Scroll naar boven