Moeder maait gras met baby vastgebonden – haar hart stopt als ze de politieagent ziet

Er zijn heel weinig dingen die een moeder niet kan doen. Dat is een feit.

Ik kan me herinneren hoe mijn moeder alles tegelijkertijd deed, en dat terwijl ze een huishouden runde met drie kinderen en twee honden. Ik zeg niet dat ze geen hulp had moeten hebben, alleen dat het me al van jongs af aan bewees hoe goed ze was in multi-tasking.

En het lijkt erop dat zij niet de enige is. Moeder van drie, Rachael Brindley, zorgde voor huishoudelijke klusjes en verschillende andere klussen. Omdat haar man druk bezig was met een project, had hij geen tijd om het gazon te maaien. Ondanks dat ze voor haar baby van vier maanden moest zorgen, besloot Rachael het zelf te doen. Ze wist niet dat ze op het punt stond een verhaal te maken dat een virale hit zou worden …

De zon scheen en het gazon van Rachael en Ryan moest worden gemaait.

“Het was een leuk dagje uit en dus besloot ik om mijn man te helpen met maaien,” zei Rachael tegen KCTV5 News. “Ik geniet ervan om het gras te maaien.”

Dus dat deed ze precies. Sterker nog, het lukte haar om dit te doen met de vier maanden oude baby van het stel, zittend in een naar voren gericht babyzitje dat aan haar romp was vastgebonden.

Toen Rachael begon te maaien, voelde ze echter haar hart stoppen toen ze zag hoe een politieagent van Madison County haar oprit opreed. De jonge moeder van drie raakte in paniek, in de overtuiging dat ze om de een of andere reden in de problemen zat.

Later schreef ze op Facebook: “Jullie hebben allemaal gedacht dat ik in moeilijkheden zou komen of zoiets …”

Alleen, de politieagent was er niet om haar op te pakken.

“… deze lieve politieagent stopte en stond erop mijn tuin te maaien !!”

Nadat Rachael had gezien hoe hij het gazon aan het te maaien was terwijl de baby aan haar vastzat, liet de politieagent weten dat hij gewoon niet voorbij kon rijden en niks kon doen. In plaats daarvan stopte hij en bood hij aan om het gazon van Rachael te maaien!

Ryan vertelde KCTV: “Het is een kleine moeite, maar het was een enorme hulp voor mijn vrouw vandaag.”

Sinds Rachael haar verhaal op Facebook heeft gedeeld, is het 17.000 keer gedeeld. Wat een ongelooflijk gebaar van de politieagent!

Soms hebben we allemaal een helpende hand nodig in ons dagelijks leven. Het is geweldig om te zien dat toen Rachael’s uur van nood opkwam, er een volkomen vreemde bereid was om in te stappen en te helpen.

Heeft dit artikel voor een glimlach op je gezicht gezorgd? Deel dit dan ter ere van alle supermoeders die er zijn, maar ook voor de hardwerkende politiemensen!