Moeder laat haar ouders nooit meer alleen met haar dochtertje (4)

Een moeder is volledig in woede ontstoken nadat ze haar dochtertje (4) bij haar ouders ging ophalen, Ze kreeg te zien dat haar vader en moeder een cadeau hadden gekocht, dat ze meermaals had verboden. ”Ik ben laaiend.”

Wanneer je een kind hebt, hanteer je regels. Je verwacht dan ook dat anderen zich aan deze regels houden. Zo makkelijk is dat.

Maar een Britse moeder is laaiend op haar vader en moeder, omdat zij een iPad voor haar dochtertje hadden gekocht. Dit had de moeder nadrukkelijk verboden, zo schrijft ze in een post op het populaire Britse forum Mumsnet.

”Mijn ouders passen wekelijks een paar uurtjes op die kleine. Ze weten dat ik niet wil dat mijn dochter verslaafd raakt aan schermen.”

”Ik heb het meermaals uitgelegd, maar toen ik haar van de week kwam ophalen zag ik haar met een iPad op de bank zitten.”

”Mijn moeder heeft mijn regels niet gerespecteerd en dat vind ik niet kunnen. Mijn dochtertje was een lief en vrolijk kind. Ik zie nu echter al een gedragsverandering.”

Spelen

”Wat ik nog het ergste vindt, is dat mijn ouders eerst altijd met mijn dochtertje speelden. Nu geven ze haar die iPad en zit ze voortdurend op de bank.”

Moeder laat haar ouders nooit meer alleen met haar dochtertje (4)

Tot recent deden ze echt leuke dingen. Ze bakten koekjes of gingen lekker wandelen. Dat is nu verleden tijd en dat komt allemaal door dat kolereding.”

Thuis

”Wat ik ook ontzettend vervelend vindt is dat wanneer ze thuiskomt, ze begint te vragen om de iPad. Ze wordt zelfs boos wanneer ze haar zin niet krijgt.”

”Ik voorzag al dat dit ging gebeuren. Om die reden heb ik vaak gevraagd om alsjeblieft niet zo’n ding aan te schaffen.”

”Want wie zit er nu met het gezeik? Juist ja, wij. Het is zelfs zo erg dat mijn man en ik er ook ruzie door krijgen. Ik kan niet anders dan mijn dochter niet meer naar haar opa en oma brengen.”

”Vind ik dat leuk? Nee. Maar de iPad ligt daar en als ze er niet bij kan, kan ze er ook niet op spelen. Het is hun eigen schuld, niet die van mij.”

”Ik ben duidelijk geweest. Dan hadden ze maar moeten luisteren.”

Scroll naar boven