Moeder krijgt ’s nachts pijn aan haar ogen, 2 uur later ligt ze met opgezwollen ogen in het ziekenhuis

We gaan allemaal ’s nachts naar bed, ervan uitgaande dat we’ s ochtends veilig en wel wakker worden.

Voor velen zijn onze bedden een veilige ruimte; een heilig gebied waar we onze rust kunnen krijgen zonder bang te zijn dat er iets gebeurd.

Toch heeft een moeder, Natalie Pumfrey, een horror verhaal nadat ze wakker werd met opgezwollen ogen en wazig zicht, wat resulteerde in een spoedreis naar het ziekenhuis.

De reden? Natalie uit Essex, Engeland denkt dat ze ’s nachts is gebeten door een valse weduwe-spin.

De moeder van twee kinderen zei: “Ik voelde het op mijn gezicht, pakte hem en gooide hem daarna door de kamer.

“Dit was ongeveer om 4 uur. Ik werd om 6 uur wakker met mijn dochter en kwam uit bed. Ik kon niet uit mijn ogen kijken, dus ik vroeg me af of ik een oogontsteking had. ‘

valse weduwe spin

Ze besefte echter al snel dat haar toestand slechter was dan ze dacht.

“Mijn man keek naar me en zei: ‘Oh mijn God, kijk in de spiegel’. Ik had grote, glazige ogen met mijn oogwit dat eruit zag als gelei. Ik zei: “Ik kan niks zien.”

De 32-jarige werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een spoedbehandeling, waarbij haar toestand verslechterde.

Gelukkig is er geen permanente schade aangericht, hoewel Natalie zelf bang is dat het opnieuw kan gebeuren als ze slaapt met het raam open.

“Een dame in het ziekenhuis zei dat het een valse weduwe-spin kon zijn. Ze zijn niet enorm. Ze zijn misschien zo groot als een munt van €2. ‘

Ze voegde eraan toe: “Ik had een baby van 10 weken in mijn kamer. Gelukkig beet het mijn dochter niet. ‘

Gelukkig inderdaad! Dit verhaal heeft zeker niets positiefs gedaan voor mijn fobie aan spinnen!

Wat zou je gedaan hebben als je wakker werd in dezelfde staat als Natalie? Laat het ons weten in het comments op Facebook!