Moeder kijkt naar gezicht van baby en weet dat het niet van haar is – doet DNA-test om het te bewijzen

Rich Cushworth en Mercy Casanalles werden diep verliefd toen ze elkaar ontmoetten in Christ for the Nations missionary school in Dallas.

Toen Mercy uiteindelijk zwanger werd van de baby van Rich, moest ze naar huis terugkeren om te bevallen. Mercy was namelijk in Texas met een tijdelijk visum uit El Salvador, en dus – hoe jammer het ook was – Rich kon niet aanwezig zijn bij de geboorte van zijn kind. In plaats daarvan bleef hij in de VS, in afwachting van de terugkeer van zijn vrouw.

Het veranderde alleen toen Mercy haar pasgeboren zoon Jacob werd overhandigd. De bevalling was prima verlopen … maar ze wist gewoon dat dit niet haar baby was.

Mercy zei tegen WFAA: “Toen ik hem kreeg, zei ik:” Dit is niet mijn baby. ”

Vreemd zoals het klinkt, waarschuwde iets in haar dat het niet haar kind was dat ze vasthield. Dat gezegd hebbende, hoe moest ze ruzie maken met de artsen? In plaats daarvan nam ze de jongen mee naar huis.

Haar vermoedens bleven nog twee maanden onbevestigd, tot ze uiteindelijk besloot om een ​​DNA-test te ondergaan om voor eens en altijd haar voorgevoel op de proef te stellen. Het bleek dat, ondanks dat zij een sterke band met hem had gevormd, Jacob niet de biologische zoon van haar en Rich was.

moeder doet DNA-test om erachter te komen of baby van haar is

Dat opende natuurlijk al de deur voor verschillende intrigerende vragen. Wat ze zich direct afvroegen was, waar hun zoon was?

Nadat Rich en Mercy contact hadden opgenomen met de autoriteiten, werd Jacob teruggebracht naar zijn juiste familie. Het ging echter niet zo eenvoudig als het ging om hun biologische zoon, Mozes. De El Salvadoriaanse regering weigerde een heel jaar om hem een ​​geboorteakte of paspoort te geven om naar de Verenigde Staten te reizen.

moeder herenigt met zoon

Gelukkig hebben Rich en Mercy na een lange en lastige strijd met de regering eindelijk hun rechtmatige baby terug gekregen.

“[We zijn] heel dankbaar en heel gelukkig,” zei Rich.

Nou, dat is zeker één van de meest bizarre gebeurtenissen die we in lange tijd hebben gezien.

We zijn blij dat Rich en Mercy konden worden herenigd met hun biologische zoon!

Wat betreft de moederinstincten van een moeder, hoe ongelooflijk is het dat Mercy het meteen wist? Deel dit artikel om hulde te brengen aan de natuurlijke liefde van een moeder.