Moeder kan boodschappen niet betalen en barst in de supermarkt in tranen uit

Moeder kan boodschappen niet betalen en barst in tranen uit, maar dan gebeurt er dit

Een alleenstaande moeder van drie kinderen kwam er in de supermarkt achter dat ze haar boodschappen niet kon betalen. De vrouw barstte in tranen uit. Een omstander kon het niet over zijn hart verkrijgen. Zij heeft alles betaald.

Boodschappen

Ook in Nederland rijzen de kosten de pan uit. Idealiter gezien worden de prijzen goedkoper en gaan we allemaal wat meer verdienen, zodat we ook nog kunnen genieten van ons leven.

Alhoewel, genieten. Het zou al fijn zijn als mensen zich geen zorgen meer zouden hoeven maken over de energierekening en de boodschappen.

Moeder kan boodschappen niet betalen en barst in de supermarkt in tranen uit

In de tussentijd zouden we elkaar ook wel eens wat meer mogen helpen. Dat kun je op verschillende manieren interpreteren. Soms is een luisterend oor al voldoende.

Moeder

Op TikTok is een video opgedoken van een moeder van drie kinderen. In een emotionele video vertelt de vrouw, die onder de naam @boowitchy actief is, dat ze boodschappen aan het doen was.

@boowitchy♬ original sound – boowitchy

Toen ze bij de kassa kwam, moest ze 41,65 pond afrekenen. Dat is omgerekend ongeveer bijna 50 euro. Ze kwam erachter dat ze niet genoeg geld had.

”Dit is alles wat we hadden. Voor een familie van vier. Voor de hele week. En ik kwam bij de kassa en zag dat ik niet genoeg geld had. Mensen begonnen me aan te staren.”

”Ik probeerde te bedenken welke producten we echt nodig hebben. En toen verscheen er ineens een vrouw. Ik dacht dat ze naar me ging schreeuwen.”

Moeder kan boodschappen niet betalen en barst in tranen uit, maar dan gebeurt er dit

”Maar dat deed ze niet. Ze vertelde me dat ze zich kan voorstellen waar ik doorheen ga. Dat het feit dat ik het moeilijk heb, niet betekent dat ik een slechte moeder ben.”

Betalen

Maar het wordt nog mooier. De vrouw luistert oprecht naar de moeder en omhelst haar. De vrouw besluit alle boodschappen te betalen.

In de video barst de moeder in tranen uit. ”Ze is gestuurd door God. Het is een engel. Ik ben haar zo dankbaar. Mijn kindjes kunnen deze week tenminste weer eten.”

Scroll naar boven