Moeder is 6 maanden lang ziek maar weet niet waarom – tot ze in de koffiemachine kijkt

Moeder is 6 maanden lang ziek, maar weet niet waarom - tot ze een kijkje neemt in koffiemachine

Laten we het gewoon accepteren; de meeste mensen beginnen hun dag met behulp van een kopje koffie.

Zwart, met suiker, sterk, slap … het maakt niet uit hoe je de jouwe drinkt, maar iedereen doet het wel.

Voor de meeste mensen geeft het hen de boost die ze nodig hebben om de dag door te komen. Maar wat gebeurt er als je je dagelijks kopje je juist heel misselijk maakt?

Voor Stephanie Brauns bleek dit het geval te zijn. De moeder uit Michigan worstelde al zes maanden met het drinken van haar koffie. Uiteindelijk besloot ze om haar koffiemachine van dichterbij te bekijken. Wat ze vond is ronduit walgelijk …
 
Stephanie wist meteen dat er iets mis was. Ze drinkt meestal haar eerste kopje van de dag thuis, maar had de laatste tijd last van vervelende bijwerkingen.

Ze vertelde WXYZ News: “Het is interessant omdat ik mijn koffie altijd thuis drink en binnen drie slokjes heb ik soms ernstige reacties.”

moeder is misselijk van haar koffie

Binnen enkele minuten na het drinken van koffie in de ochtend, zou Stephanie moeite hebben om haar ontbijt binnen te houden. Na zes maanden van deze omstandigheden te hebben doorstaan, besloot ze dat ze iets moest doen.

Dus ze besloot om met haar koffiezetapparaat te beginnen.

Op het moment dat Stephanie de bovenkant van haar machine opende en naar de inhoud keek, begon de kamer te draaien.

Ze ontdekte een bedorven laag calcium, die na een aantal jaren was blijven groeien, evenals een bruine substantie die schimmel leek te zijn.

Stephanie legt uit: “Het was gruwelijk. ‘

schimmel in koffiemachine

Stephanie doet nu haar best om anderen te waarschuwen om hun koffiemachines schoon te houden, omdat ze zich realiseerde dat haar handleiding hiervoor geen instructie had.

Hoewel sommige koffiezetapparaten eenvoudig te reinigen zijn, zijn modellen zoals die van Stephanie uitzonderlijk moeilijk. Ze zegt dat het “onmogelijk” is tenzij je het ontmantelt; iets wat ze nog niet heeft kunnen doen.

Je kunt hieronder een nieuwsbericht bekijken over de gruwelijke ontdekking van Stephanie:

Horrifying find in coffee maker

Zorg ervoor dat je je koffiezetapparaat regelmatig schoonmaakt, tenzij je dingen iets mee wilt maken wat Stephanie mee heeft moeten maken.

Help ons het woord te verspreiden over deze vaak eenvoudige taak die veel mensen vergeten te doen. Deel dit om familie en vrienden op Facebook te waarschuwen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven