Moeder in tranen op 50e verjaardag: ”Ben ik zo weinig waard?”

Moeder in tranen op 50e verjaardag: ''Ben ik zo weinig waard?''

Een Britse moeder heeft in een post op het forum Mumsnet een ontzettend verdrietig verhaal gedeeld. Ze werd vijf dagen geleden 50 jaar en keek erg uit naar het feest. Helaas waren haar man en haar 3 kinderen haar verjaardag vergeten.

Verjaardagen zijn vooral leuk als je kind bent, maar ook op latere leeftijd kun je er een leuk feestje van maken. Wanneer je 50 jaar wordt, is dat een fraaie mijlpaal. Een Britse vrouw had dan ook veel verwacht van deze dag. Maar dat pakte anders uit.

Afwachten

Toen ze op de grote dag wakker werd, had ze dan ook verwacht dat haar man en drie kinderen van 9, 11 en 14 haar zouden komen feliciteren. Dat gebeurde niet en de moeder besloot af te wachten. Maar ook later op de dag kreeg ze geen felicitaties.

Wat bleek? Zowel haar man als haar kinderen waren haar verjaardag vergeten, tot verdriet van de vrouw. In de post schrijft ze: ”Ik ben blijkbaar zo weinig waard dat mijn gezin niet eens aan mijn verjaardag denkt.

Moeder in tranen op 50e verjaardag: ''Ben ik zo weinig waard?''

Confrontatie

In de avond heeft de vrouw haar man geconfronteerd. ”Ik vroeg heel subtiel of hij misschien iets vergeten was. Toen hij er niet op kon komen, wees ik hem op mijn verjaardag.”

”Ik zag in zijn ogen dat hij zich schaamde, maar zelfs toen bleef hij ijskoud en zei: ‘gefeliciteerd schat. Zoek maar een mooi cadeautje uit.”

Maar dat wil de vrouw niet. ”Wat heb ik aan cadeaus waar ik zelf om moet vragen? Ik wil gewaardeerd worden. Ik probeer elke dag alles te geven voor mijn gezin.”

”Blijkbaar beteken ik zo weinig voor mijn man en kinderen, dat ze mijn verjaardag vergeten. Het raakt me ontzettend diep om eerlijk te zijn.”

Scroll naar boven