Moeder in tranen omdat haar man hun laatste geld gebruikt voor Playstation 5

Moeder in tranen omdat haar man hun laatste geld gebruikt voor Playstation 5

Een Britse moeder heeft op Reddit een emotioneel bericht geplaatst. Ze schrijft dat het gezin enorm veel geldproblemen heeft en dat haar man het gehele maandbudget heeft opgemaakt aan de aankoop van een Playstation 5.

Moeder in tranen omdat haar man hun laatste geld gebruikt voor Playstation 5

De vrouw schrijft dat ze er alles aan doet om haar familie draaiende te houden. Elke cent draait ze om zodat hun zoon te eten heeft. Ze kan zelf niet eens benzine voor haar auto betalen en was dan ook in shock toen haar man bekendmaakte dat hij het budget voor de rest van de maand had verbrast aan een Playstation 5.

Schulden

De moeder werkt zelf full-time, studeert en zorgt voor haar zoontje. Haar man werkt ook fullt-time, zo meldt The Mirror. Maar financieel gaat het dus niet zo lekker. Het gezin heeft verschillende creditcards en ‘verdrinkt’ in de schulden. Elke cent moet worden omgedraaid.

”Mijn man doet net alsof het allemaal wel meevalt. Hij gebruikt de auto voor de vreemdste dingen. We wonen maar drie minuten lopen van de supermarkt, maar hij weigert te lopen. Hij werkt thuis, maar mijn werk is op 30 kilometer afstand. Doordat hij ons maandbudget aan een Playstation 5 heeft opgemaakt, kan ik niet meer tanken. Ik kan dus niet meer naar mijn werk!”

”Op onze gezamenlijke rekening staat 15 euro. We moeten nog 16 dagen doorkomen. Waar moet ons kind van eten? Ik kan niet begrijpen hoe je tot zo’n aankoop in staat kunt zijn, terwijl we het helemaal niet kunnen betalen. Ik ben radeloos en verdrietig.”

Reacties

Onder de post verschijnen veel reacties. Iedereen neemt het voor de vrouw op. Een iemand schrijft: Laat hem dat ding maar terugbrengen. En laat hem zelf ook maar wegblijven.”

Scroll naar boven