Moeder in tranen nadat haar man woedend wordt over het geslacht van hun aanstaande baby

Man woedend omdat hij een dochter krijgt: ''Hier heb ik niks aan, ik wil een zoon''

Een nogal bizarre situatie in het Verenigd Koninkrijk, waar een vrouw haar man heeft verboden om de bevalling van hun dochtertje bij te wonen. De reden hiervoor? De man gaf aan liever een zoon te willen en is zwaar teleurgesteld.

Man mag geboorte van zijn kindje niet bijwonen: ''Hij wil geen dochter''

Het moment dat je als aanstaande ouders te horen krijgt of het een zoon of een dochter wordt, is superspannend. Maar in Engeland liep dat even anders. Toen een aanstaande vader bij een echo te horen kreeg dat zijn vrouw een meisje in haar buik heeft, reageerde hij woedend.

De twee hebben samen al een dochtertje en de vrouw is nu wederom in verwachting van een kleine meid. Op Reddit zegt de vrouw: ”Toen de dokter ons vertelde wat het zou worden, werd mijn man gek. Hij begon te schreeuwen dat het een zoon had moeten zijn en gaf mij de schuld van zijn ‘ongeluk’.

Ze vervolgt: ”Ik ben er kapot van. Voor mij maakt het totaal niet uit of het een jongen of meisje is. Het is een kind! Ons kind!”

Niet welkom bij bevalling

Omdat de man als dusdanig reageerde, heeft de vrouw in overleg met haar vriendinnen een spijkerharde beslissing genomen. Haar man mag de babyshower niet bijwonen en hoeft ook niet te komen bij de bevalling. ”Wat moet ik met iemand die niet blij is met zijn eigen kind? Alsof ze er zelf voor heeft gekozen om een meisje te zijn. Ik had dit nooit verwacht van mijn man.”

Reacties

Op Reddit gaat het inmiddels flink los onder de post. Mensen verwijten de man dat hij ziek in zijn hoofd is, maar er zijn ook reacties waarin mensen de vrouw aanraden om het besluit nog eens te overdenken: ”Misschien draait hij nog bij.”

Scroll naar boven