Moeder hoort knal in kinderslaapkamer, bekijkt camerabeelden en rent naar boven

Moeder hoort knal in kinderslaapkamer, bekijkt camerabeelden en rent naar boven

De pas 18-jarige stiefmoeder Keira hoorde onlangs een hard geluid in de slaapkamer waar de drie kinderen van haar vriend lagen te slapen. Toen ze naar boven liep vond ze allemaal legoblokjes op de vloer. Een van de kinderen had zich doodsbang onder een dekentje verstopt.

Boos op de kinderen

Keira Henricksen (18) uit Orem, Utah in de Verenigde Staten, heeft drie stiefkinderen: John en David (7) en Paul (5). ”Rond 20.00 uur in de avond hoorde ik een knal. ”Ik liep naar boven en zag allemaal legoblokjes op de vloer liggen. Ik werd boos op David. Ik dacht dat ze aan het spelen waren en wilde dat ze gingen slapen.”

Maar David vertelt Keira dat hij en zijn broertjes niets hebben gedaan. De kleine Paul ligt doodsbang onder een deken en kan niet uit zijn woorden komen.

Geest

Daarop besluit Keira om de beelden van de beveiligingscamera te bekijken. Wat ze dan ziet gaat haar voorstellingsvermogen te boven. Op de beelden is te zien hoe een box vol met lego van een kastje af wordt geduwd. Volgens Keira moeten het haast wel ‘bovennatuurlijke krachten’ zijn die hun aanwezigheid duidelijk proberen te maken. Beoordeel het zelf maar: hieronder de beelden:

https://www.youtube.com/watch?v=_0UjSjhRz1s

 

Scroll naar boven