Moeder hoort geschreeuw uit babyfoon – schrikt als ze realiseert dat haar baby niet alleen is

Veel mensen dromen ervan om kinderen te krijgen. Roy en Bernita Rogers waren niet heel anders; toen ze getrouwd waren, probeerden ze hun eerste baby te krijgen. Bernita werd drie keer zwanger, helaas alleen om voortijdig te bevallen en elke keer haar kind te verliezen.

Volledig verwoest, gaven zij en haar man hun pogingen op. Bernita wilde niet nog een miskraam meemaken; ze wilde nooit meer die pijn onder ogen zien.
 
Op een dag vond een verdwaalde kitten zijn weg naar het huis van de Rodgers. Ze zagen het als hun kans om voor iets te zorgen dat hun hulp nodig had, en besloten de kitten te verwelkomen in de familie.

De kat was zo zwart als de nacht, dus noemden ze hem Midnight (Middernacht in het engels).

vrouw

Vanaf het begin wisten ze dat Midnight speciaal was. Ondanks het feit dat zwarte katten vaak ongeluk betekenen, raakten Roy en Bernita overtuigd van het tegenovergestelde; Middernacht zou hun geluksbrenger kunnen zijn.

Om deze mening te versterken, werd Bernita minder dan een jaar nadat Midnight een deel van het gezin werd, opnieuw zwanger. Dit keer overleefde het kind de zwangerschap en ze kreeg de naam Stacey.

Ondanks hun eerdere ervaringen was het paar toch op hun hoede. Zoals de meeste ouders, bewaarden ze een babyfoon naast haar wieg terwijl ze sliep. Zelfs Midnight leek geïnteresseerd in de ontwikkeling van het kleine meisje.

kat

Geluid van de babyfoon

Op een dag legde Bernita Stacey in haar wieg voor haar gebruikelijke middagdutje. Ze ging toen naar beneden naar de woonkamer om te wachten op haar ouders die op bezoek kwamen.

Toen kwam Midnight plotseling binnen en sprong op Bernita’s knie. Bernita nam aan dat de kat alleen maar aandacht zocht en negeerde dus het feit dat hij door de kamer stuiterde.

Midnight was heel onrustig en even later hoorde Bernita geluiden uit de babyfoon. Ze haastte zich naar boven om Stacey te controleren en besefte een angstaanjagende waarheid.

Het was Midnight die geluiden maakte door de babyfoon. Terwijl Bernita naar Stacey keek, zag ze dat de gezicht van Stacey blauw aangeslagen was. Ze bracht haar onmiddellijk naar het ziekenhuis. Dankzij Midnight was ze net op tijd.

Bekijk de video hieronder om Oprah Winfrey te zien praten over het enge evenement:

Wat een geluk dat Bernita en Roy besloten om Midnight te houden op de dag dat ze hem rond hun huis zagen ronddwalen.

Ik wil niet eens nadenken over hoe dingen anders hadden kunnen eindigen. Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als jij ook in het lot gelooft.