Moeder hoort geluid uit de kinderkamer, gaat kijken en belt meteen 112

Moeder hoort geluid uit de kinderkamer, gaat kijken en belt meteen 112

In de regio Molenlanden (Zuid-Holland) heeft gisteren een absurde gebeurtenis plaatsgevonden, waarbij een moeder de schrik van haar leven heeft gekregen. De vrouw hoorde een geluid uit de kinderkamer van haar dochtertje komen.

112

Toen de vrouw ging kijken, was ze in alle staten. In het kinderbedje van haar dochtertje lag namelijk een ‘naakte man’. De vrouw belde in paniek meteen 112, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Toegesnelde hulpdiensten troffen de man, die 18 jaar bleek te zijn, in het bedje aan. Hij was helemaal de weg kwijt dankzij overmatig gebruik.

Volgens de autoriteiten wist de man niet waar hij was en brabbelde hij wartaal uit. ”Gelukkig had hij zijn onderbroek nog wel aan.”

Dienders hebben de man uit het bedje getrokken, maar die snapte niet zo goed wat nu precies het probleem was. Hij zocht zijn mobiele telefoon en was daar alleen maar mee bezig.

Toen hij werd afgevoerd, kwam de man des huizes net thuis. Die ontstak in razernij en was witheet. ”Wij konden ons deze reactie wel enigszins voorstellen”, zo klinkt het vanuit de hulpdiensten.

Geen straf

Ondanks dat de jongen een woning is binnengedrongen en onder invloed in een kinderbedje is ingeslopen, krijgt hij geen straf.

Hij is zelfs netjes thuis afgezet en aan zijn vader overgedragen. Wat de boel nog frappanter maakt, is dat het hem allemaal niets kon schelen.

”Gezien zijn reactie richting ons en de woorden die hij uitte, had de hele situatie weinig indruk op hem gemaakt”, aldus de hulpdiensten.

Vind je dit een leuk artikel en wil je dat andere mensen dit ook lezen? Deel dit dan op sociale media en laat natuurlijk een reactie achter!

Scroll naar boven