Moeder hoort ‘geluid’ in de slaapkamer van haar kinderen, gaat kijken en ziet haar grootste nachtmerrie

Moeder hoort 'geluid' in de slaapkamer van haar kinderen, gaat kijken en zien haar grootste nachtmerrie

Een jong koppel uit het Belgische Roeselare heeft meegemaakt wat geen enkele ouder wil meemaken. De vader en moeder hoorden op 3 december ‘gehoest’ vanuit de slaapkamer van hun kinderen en gingen er kijken, met alle gevolgen van dien.

Toen de moeder de deur van de slaapkamer opendeed, zag ze tot haar grote schrik een man tussen haar kinderen van vijf en zeven jaar liggen. Daarop haalde ze direct haar vriend erbij. Die aarzelde geen seconde, sleurde de man uit bed en gaf hem een harde klap.

”Van die klap had ik meteen spijt”, aldus de vriend. ”Ik wilde hem wegjagen, maar toen realiseerde ik me dat ik hem beter kon vasthouden totdat de politie zou arriveren.”

‘Zocht slaapplek’

In de rechtszaak die gisteren diende, beweerde verdachte Kevin D. (29) dat hij een slaapplek zocht nadat hij eerder op de dag was vrijgelaten door de politie. ”Ik vroeg een groepje jongeren naar een hotel, maar zij gaven mij verkeerde info, Ook hebben ze mij bestolen en ik denk zelfs dat ik gedrogeerd ben.”

Na een paar uur ronddolen vond D. naar eigen zeggen een voordeur die niet op slot was, waarna hij de woning binnenging en in een bed ging liggen. Hij stelt dat hij niet wist dat hij tussen kinderen in was gekropen en vindt dat hem geen schuld betreft.

Grote impact

De gebeurtenis heeft enorm veel losgemaakt bij het gezin. De moeder is zo geschrokken dat ze een paar dagen niet naar haar werk kon, terwijl de kinderen niet naar school zijn gegaan. Het koppel eist een schadevergoeding van 3.950 euro. De rechtbank zal pas op 20 september uitspraak doen. Over ruim 8 maanden dus.

Scroll naar boven