Moeder hangt bord boven bed, zodat verpleegkundigen haar niet vragen om borstvoeding te geven

Moeder worden is een overgang die zo veel verwachting met zich meebrengt.

Als je ooit een baby hebt gehad weet je dat er nauwelijks een dag voorbijgaat zonder dat iemand je vertelt hoe je iets moet doen, of erger nog, je vertellen wat het beste is voor je eigen kind.

Natuurlijk kennen mensen zelden de situatie van een moeder goed genoeg om een oordeel te vellen, maar mensen doen dat natuurlijk toch.

Nu is er een moeder, Meghan Koziel, die de perfecte oplossing heeft om te voorkomen dat verpleegkundigen haar vroegen waarom ze haar pasgeboren baby geen borstvoeding gaf … door een bord boven haar ziekenhuisbed te hangen.

Meghan kreeg in 2015 de diagnose borstkanker, maar slaagde erin een baby te krijgen na een dubbele borstamputatie.

De behandeling liet haar niet in staat om borstvoeding te geven, en dus wilde ze een manier bedenken om alle vragen over waarom ze haar baby niet voedde zoals de natuur het bedoeld had, direct te onderdrukken.

Zoals ze op Instagram beschreef: “Toen ik drie jaar geleden de diagnose borstkanker kreeg, dacht ik dat mijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Ik werd gedwongen om zoveel ENORME levensbeslissingen te nemen, waaronder het behouden van mijn vruchtbaarheid. Na twee jaar hormoonblokkerende medicijnen (omdat mijn kanker zo agressief was en het mijn oestrogeen en progesteron sterk beïnvloedde), heb ik besloten om te stoppen met mijn medicijnen om mijn levenslange droom om moeder te worden te vervullen! ”

moeder geeft geen borstvoeding aan baby

Meghan heeft een reconstructieve operatie ondergaan, maar de kankerbehandeling heeft ervoor gezorgd dat ze geen melk meer kan produceren. In een poging om vragen af te vermijden, maakte ze een bord met de volgende tekst:

“Geen borstvoedingszone
Hoewel borstvoeding een heel speciale taak is,
Houd er rekening mee voordat je het vraagt.
Onze wonderbaby krijgt formulevoeding,
En het zal haar toekomst niet beïnvloeden.
Deze mama is een overlevende ”

Het meisje van Meghan, genaamd Kendra Jane, werd geboren op 15 september 2018 en is volkomen gezond.

Bovendien bleek het personeel in het ziekenhuis grote fans van haar bord te zijn. Helaas hebben Koziel’s artsen op het moment van schrijven wel weer wat nieuws in haar lichaam gevonden. Ze geloven dat het in dit stadium een lipoom is (een niet-kankerachtige vettumor), maar Koziel blijft testen totdat een definitieve diagnose kan worden gesteld.

moeder met baby

We wensen Meghan het allerbeste in de toekomst en bidden voor de voortdurende gezondheid van haar en de kleine Kendra!

Deel dit artikel om ze allebei het beste te wensen.