Moeder haalt uit naar pestkoppen die haar baby’s naam belachelijk maakte

Een kind een naam geven is niet hetzelfde als een huisdier een naam geven. Een slechte naam kan ertoe leiden dat kinderen worden gepest op school. Maar één moeder moet nu haar kind verdedigen tegen de internetpesterij die haar lastigvallen vanwege de naamkeuze van haar baby. De naam? Disney.

Jade Jeanes, 27, en haar man Joshua, ook 27, zijn beide grote fans van Disney en vonden het een geweldig idee om hun eerste kind een naam te geven na hun gedeelde passie.

Niet iedereen is echter zo enthousiast over hen en hun naamkeuze. Nadat Jade het op Facebook had geplaatst bij een opvoedingsgroep, was ze verbaasd en gekwetst door de negatieve reactie van veel mensen die haar baby’s naam bespotten.

Jade, komt uit West-super-Mare, Somerset, maar heeft nog steeds geen spijt, ondanks wat mensen over haar baby’s naam hebben gezegd.

Vrouw met baby

“Het is maar een naam, er zijn gewone namen die mensen geven die ik niet leuk vind, maar ik vertel hen niet dat ze die namen niet mogen geven. Het was meer een leuke post waarvan ik aannam dat het leuk voor de mensen zou zijn. Uiteindelijk hebben mensen er gewoon een hekel aan of vinden ze het geweldig, “zei ze voordat ze eraan toe voegde:” Mijn man’s broers en zussen hebben jonge kinderen en ze houden van Disney-films, ze worden grootgebracht in een grote, vrolijke Disney-familie. Ze is een bundel van vreugde om in de buurt te zijn. ‘

Jade en Joshua hebben zich niet laten afschrikken door het online pesten en hebben Disney’s kamer ingericht in het thema van haar naamgenoot, met silhouetten van Mickey Mouse gepleisterd over de muren.

Disney had een “Tangled” -kostuum maar daar is ze uitgegroeid, maar ze zijn van plan om meer kostuums voor haar te kopen en hopen ook een reisje naar Disneyland Parijs te maken over een paar jaar als ze wat ouder is.

Ouders poseren met baby

“We kunnen echt niet wachten om haar naar Disney Land te brengen, maar omdat Josh en ik allebei bang zijn om te vliegen, dachten we dat we eerst met haar naar Frankrijk zouden gaan. We wachten tot ze 2 wordt, maar dat kan niet snel genoeg gaan, ‘legde Jade uit.

Jade’s passie voor Disney wordt bijna geëvenaard door haar liefde voor videogames, en de moeder, die een voormalige spelassistent is, heeft zelfs gezegd dat ze zou overwegen om een ​​zoon “Sonic” te noemen naar het iconische egel-computerspel.

“Ik heb er wel aan gedacht haar een naam te geven na het karakter van een videogame,” zei ze. “Ik denk niet dat ik namen heb ontmoet van videogames die te ‘raar’ waren. Ik zou houden van een zoon genaamd Sonic. ” Wat vind jij van haar interessante naamkeuze?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven