Moeder geeft speelgoed gratis weg, krijgt enorme ruzie met man die het ophaalt

Moeder geeft speelgoed gratis weg, krijgt enorme ruzie met man die het ophaalt

Kinderen raken vaak snel uitgekeken op hun favoriete speelgoed. In mening huishouden verdwijnt het speelgoed dan en er wordt niets meer mee gedaan. Dan is het natuurlijk beter om het te verkopen of om het weg te geven.

Moeder geeft speelgoed gratis weg, krijgt enorme ruzie met man die het ophaalt

Een moeder uit Engeland besloot onlangs de speelkeuken van haar dochtertje gratis weg te geven. Ze plaatste een bericht op Facebook en daar reageerde een man op die het niet zo breed zei te hebben. Hoewel de moeder dacht een goede daad te verrichten, verliep dat anders.

Kun je het komen brengen?

Via Mumsnet laat ze weten wat er gebeurd is. “Ik had bij de advertentie de maten van de keuken geschreven. Ook had ik duidelijk vermeldt dat geïnteresseerden de keuken zouden moeten komen ophalen. Ik geef het speelgoed gratis weg, dus dan is het een beetje raar als ik het ook nog moet komen brengen.”

Ze kreeg verschillende reacties van mensen. Een iemand vroeg haar om de keuken dus wel te komen brengen. ”Naar een dorpje anderhalf uur bij mij vandaan. Dat vond ik best raar.”

Idioot

Uiteindelijk kwam iemand de keuken halen. ”Dat liep helemaal verkeerd af. De man had een kleine auto en de keuken was simpelweg te groot voor de auto. Het paste dus niet. De man begon naar me te schreeuwen dat ik een idioot ben en dat ik zijn benzinekosten moet vergoeden omdat hij voor niks gekomen zou zijn.”

”Ik had de maten er duidelijk bijgeschreven en bovendien geef ik het gratis weg. Ik snap niet waaraan ik deze behandeling verdiend heb. Hij zou ook dankbaar kunnen zijn, maar nee hoor. Er is echt iets mis met mensen tegenwoordig en ik ga dit nooit meer doen.”

Scroll naar boven