Moeder geeft kinderspeelgoed gratis weg, krijgt heftige ruzie met degene die het komt ophalen

Moeder geeft speelgoed gratis weg, krijgt enorme ruzie met man die het ophaalt

Kinderen raken vaak snel uitgekeken op hun favoriete speelgoed, omdat er nu eenmaal zoveel verkrijgbaar is. Je zou denken dat niet-gebruikt speelgoed dan ideaal is om te doneren aan mensen die het minder breed hebben.

Moeder geeft kinderspeelgoed gratis weg, krijgt heftige ruzie met degene die het komt ophalen

Een Britse moeder doneerde onlangs een speelkeuken via Facebook aan een minder bedeeld gezin met kinderen. Hoewel ze dacht een goede daad te verrichten door er geen cent voor te vragen, liep het heel anders af.

Alleen ophalen

Via Mumsnet laat ze weten wat er gebeurd is. “Ik had bij de advertentie de maten van de keuken geschreven. Ook had ik duidelijk vermeldt dat geïnteresseerden de keuken zouden moeten komen ophalen. Ik geef het speelgoed gratis weg, dus dan is het een beetje raar als ik het ook nog moet komen brengen.”

Ze kreeg verschillende reacties van mensen. Een iemand vroeg haar om de keuken dus wel te komen brengen. “Naar een dorpje anderhalf uur bij mij vandaan. Dat vond ik best raar.”

Idioot

Uiteindelijk kwam iemand de keuken halen. “Dat liep helemaal verkeerd af. De man had een Fiat Panda en de keuken was simpelweg te groot voor de auto. Het paste dus niet. De man begon naar me te schreeuwen dat ik een idioot ben en dat ik zijn benzinekosten moet betalen omdat hij voor niks gekomen zou zijn.”

“Ik ben hier erg verdrietig over. Ik heb de maten erbij gezet en bovendien geef ik het gratis weg. Verdien ik het dan om uitgescholden te worden?”

Scroll naar boven