Moeder gediagnosticeerd met terminale kanker – 13 jaar later deelt ze haar geheime dieet dat haar leven heeft gered

Het leven komt soms rooskleurig zijn, maar andere momenten word je met de neus op de feiten gedrukt. Net als bij Kathy Mydlach-Bero, die op 41-jarige leeftijd te horen kreeg dat ze inflammatoire borstkanker had. Het was zelfs zo erg dat de artsen haar vertelden dat ze nog maar 21 maanden te leven had.

Ondanks de keiharde klap die Kathy kreeg, besloot ze sterk te blijven en onderging ze de behandeling van de ziekte in een poging de voortgang te vertragen. Helaas gebeurde dit niet en verspreidde de borstkanker zich en duurde het niet lang voordat haar gezondheid flink achteruit ging.

Net toen alle hoop verloren leek te zijn, besloot Kathy een alternatieve therapie aan te gaan. Zelfs zij had geen idee dat deze therapie haar leven voorgoed zou veranderen.

Kathy is een moeder van 2 kinderen, dus voor haar was het geen moeilijke keuze om te besluiten om de behandeling van de ziekte aan te gaan. Ze onderging operaties, chemotherapie en bestraling, maar dit stopte de verspreiding van de kanker niet.

11 maanden na haar diagnose vonden de artsen een hoogwaardige tumor in haar hoofd en nek. Ondanks de tumoren was Kathy vastbesloten om niet op te geven, ze ging door met haar medicatie, hoewel het duidelijke effect had op haar lichaam.

Volgens Liftable, zei Kathy: “Mijn nieren faalden, mijn lever faalde, mijn longen waren beschadigd en mijn hart was beschadigd. ”

Met haar prognose, die alleen maar slechter werd, besloot Kathy het helemaal anders aan te pakken en besloot ze op verschillende manieren te experimenteren.

“Ik vertelde mijn oncoloog dat ik klaar ben met dat protocol, want sterven zal ik toch doen. En ik wil niet zo sterven!.”

Kathy besloot te stoppen met haar chemotherapie en in plaats daarvan, besloot ze een dieet aan te gaan met anti-angiogenese voeding. Anti-angiogenese voedingsmiddelen zorgen ervoor dat de aanmaak van nieuwe vaten worden afgeremd. Dit kan dus de progressie van kanker vertragen. Anti-angiogenese voedingsmiddelen bestaat onder andere uit bloemkool, broccoli, knoflook, bosbessen en walnoten en nog veel meer.

Naarmate Kathy enkel anti-angiogenese voeding at volgens haar dieet, verspreidde de kanker steeds minder en minder. “De artsen zeiden continu; ‘Huh, dat is vreemd'”. Zei Kathy. 13 jaar na haar diagnose is Kathy helemaal genezen van kanker en deelt ze graag haar dieet die haar leven heeft gered, terwijl doktoren dit niet konden. Tegenwoordig coacht ze mensen die strijden tegen kanker door ze te helpen met een voedingsschema van producten die volgens haar van onschatbare waarde zijn in het gevecht.

De Universiteit van Harvard is aan het onderzoeken of deze methode gebruikt kan worden voor iedereen. Voor Kathy voelt dit onderzoek als een bevestiging voor haar dieet.

Er is niet belangrijkers dan de gezondheid van de mens. Deel dit inspirerende verhaal van Kathy met je familie en vrienden! Het kan misschien wel levens redden!

Bron: Liftable