Moeder gebruikt simpel huismiddeltje om radiator schoon te maken en het resultaat is ongelooflijk

Slimme schoonmaaktip van TikTok voor je radiator

Heb je ooit nagedacht over het schoonmaken van die moeilijk bereikbare plek achter je radiator? Een gebruiker op TikTok heeft een handige tip gedeeld die gebruik maakt van een eenvoudige combinatie van waspoeder en water om zelfs de meest vergeten plekken in huis grondig te reinigen.

Belangrijke veiligheidstip

Een belangrijke waarschuwing voordat je begint: deze schoonmaakmethode is niet geschikt voor elektrische radiatoren. Gebruik nooit water op elektrische apparaten, dit kan gevaarlijk zijn. Deze tip is alleen voor normale gasradiatoren.

Hoe het werkt

De TikTok-gebruiker laat zien hoe je dit doet door eerst een handdoek onder de radiator te leggen om gemorst water op te vangen. Vervolgens mengt ze kokend water met waspoeder in een maatbeker en giet dit langzaam door de radiator. Het resultaat? Het water dat eronder uitkomt, verandert van helder wit naar een troebele bruine kleur – een teken van al het verborgen vuil dat wordt verwijderd.

Extra voordelen

Naast het verwijderen van stof en vuil, zorgt deze methode ook voor een frisse geur wanneer je de radiatoren weer aanzet. Een schone en fris ruikende radiator is het resultaat.

Reacties op TikTok

Deze schoonmaaktip heeft op TikTok veel aandacht gekregen, met meer dan 580.000 likes. Veel kijkers zijn enthousiast en plannen om de tip zelf uit te proberen. Een aantal reacties uit de community: “Dit is zo’n geweldig idee!”, “Ik ga dit morgen doen!” en “Ik kan je niet genoeg bedanken voor deze tip.”

Probeer het zelf

Hoewel het misschien een ongebruikelijke schoonmaaktaak lijkt, kan het voor mensen met grote radiatoren bijzonder nuttig zijn. Als je een normale gasradiator hebt en een grondige reiniging wilt, overweeg dan deze TikTok-tip eens uit te proberen.

@soph2093xoRadiator clean no.2 experimenting 🤪🤩 ##radiator ##pink ##missb ##cleaning ##cleaningtiktok ##foryou ##fyp ##foryoupage

♬ original sound – raver

Scroll naar boven