Winkeleigenaar maakt gehakt van moeder en dochter die een dik persoon pesten

vrouw in trouwwinkel

Pesten is een probleem dat mensen op elke leeftijd kan overkomen en soms kan het plaatsvinden waar je het het minst verwacht. Hoewel pesten een serieus probleem is en tot problemen kan leiden die uiteenlopen van een laag zelfbeeld tot ernstige depressie, zijn er nog steeds mensen die er genoeg om geven om een ​​verschil te maken.

Bruidswinkel

Dat was het geval toen de vrouw die eigenaar is van een bruidswinkel en als je hoort wat ze deed, zul je absoluut blij zijn dat ze het lef had om op te komen ​​en een verschil te maken. Wanneer een vrouw haar bruidsjurk probeert, is dit één van de belangrijkste dagen in haar leven. Voor de vrouw in dit verhaal bleek het echter iets anders te zijn.

Er was een gesprek tussen een moeder en een dochter dat werd afgeluisterd en het begon toen de dochter met luide stem zei: “Ik begrijp niet hoe iemand zo kan trouwen, ik dacht dat walvissen niet met elkaar paarden.”

Het meisje met overgewicht dat een jurk probeerde, probeerde de tranen tegen te houden en ze bloosde van vernedering. De winkelbezoeker paste haar aan en ze besloot weg te gaan, maar de eigenaar stopte haar.

Toen liep de winkelbezorger naar de moeder en dochter die het meisje voor de gek te hielden en zei: “Ik begrijp niet hoe je denkt dat je een jurk uit mijn winkel kunt kopen.”

Het meisje antwoordde arrogant: ‘Echt waar? Dan is er iets mis met je. Sterker nog, we zijn hier om het op te halen omdat het al is betaald. ”

De eigenaar vroeg om haar naam, liep naar de balie en schreef een document.

De vrouw schrok en vroeg waar het over ging en de eigenaar antwoordde dat ze met de ondertekening van het papier een volledige terugbetaling accepteerden.

“Je kunt op zoek naar een andere winkel om je trouwjurk te kopen, want ik heb net je bestelling ongeldig verklaard en ik weiger om je te helpen. Verlaat mijn winkel nu voordat ik de politie bel

De dochter was woedend en begon dingen kapot te maken in de winkel. Ze was maar een week verwijderd van haar bruiloft en het was te laat om nog een jurk te laten maken.

Haar moeder kwam tussenbeide: “We hadden deze jurk met speciale details voor haar bruiloft besteld. Hoe kun je de bestelling ongeldig maken? ”

Waarop de eigenaar antwoordde: “Ik heb het bevel ongeldig verklaard omdat ik niet wil dat een bruid het gevoel krijgt dat ze het niet verdienen om te trouwen vanwege hun uiterlijk. Blijkbaar heb je allebei het gevoel dat je beter bent dan anderen. En er is geen plaats voor idioten in mijn winkel. Ik bel de politie en gezien het feit dat ik nog steeds uw creditcardgegevens heb, zal ik de schade die door uw dochter is veroorzaakt aanrekenen, ”

Ze verlieten de winkel en de andere klanten waren blij dat de eigenaar medelevend genoeg was om iets aan de situatie te doen.

Ze wisten niet dat de winkelbezitter een dochter had met een onevenwichtige schildklier, wat hetzelfde probleem is als de vrouw die een bruidsjurk uitprobeert.

Schoonheid is niet beperkt tot één maat, vorm of kleur. Elke bruid verdient het om hun speciale dag te hebben.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven