Moeder eist dat dochtertje verjaardagsgeld inlevert

Moeder eist dat dochtertje verjaardagsgeld inlevert

Een moeder krijgt het online flink voor haar kiezen nadat ze haar dochter van 15 heeft opgedragen haar verjaardagsgeld in te leveren. In een bericht op het Britse forum Mumsnet, dat is overgenomen door The Mirror, legt de moeder uit wat hier de reden van is.

Dure shampoo

Ze schrijft: ”Mijn haar is behoorlijk beschadigd door het verven. Ik heb dure shampoo en conditioner gekocht voor wel 30 pond en heb het maar een keer gebruikt. Ik heb mijn dochter uitgelegd dat het voor mijn haar is en dat het niet goedkoop was.”

”Mijn dochter heeft lang, krullend haar en toen ik vandaag in de douche kwam, lagen de shampoo en conditioner zomaar op de grond. Ik werd woest want toen ik in de flessen keek, zag ik dat er een beetje uit was. Ik heb daarop mijn dochter bij me geroepen om dit te verklaren.”

Verjaardagsgeld inleveren

”Ze zei dat ze mijn shampoo inderdaad heeft gebruikt. Maar ze heeft hier geen toestemming voor gevraagd. Ik vind dit erg respectloos. Recent vierde ze haar verjaardag en kreeg verjaardagsgeld. Ik wil dat ze nieuwe flessen gaat kopen en deze van haar verjaardagsgeld gaat betalen.”

Reacties

Onder de post verschijnen veel reacties. Mensen vinden het onredelijk wat de vrouw eist, omdat er maar een klein beetje shampoo en conditioner uit de flessen zijn. Iemand schrijft ook dat ‘we allemaal jong geweest zijn’ en dat de vrouw niet moet zeuren.

Scroll naar boven