Moeder drinkt smoothies met sperma: ”Zo word ik nooit ziek”

Moeder drinkt smoothies met sperma: ''Zo word ik nooit ziek''

De 32-jarige Tracey Kiss, een moeder van twee kinderen, heeft zichzelf wijsgemaakt dat ze door het drinken van smoothies met een shot sperma erin haar weerstand kan verhogen. En dus drinkt ze de opmerkelijke mix driemaal per week.

Kiss claimt al vijf jaar geen verkoudheid of griep te hebben gehad doordat ze smoothies met sperma drinkt. Ze zegt: ”Niemand weet het bijna, maar ik heb de perfecte vegan-methode gevonden om de weerstand van mijn lichaam veel hoger te maken.”

Ze vervolgt: ”Je weet niet altijd er in farmaceutische medicatie zit. Het is veel beter voor je lichaam om iets te drinken waar geen chemicaliën inzitten.”

‘Zelfde als borstvoeding’

Volgens Tracey verschilt het tafereel niet heel veel van een moeder die haar baby borstvoeding geeft. ”Die heeft ook bepaalde voedingsstoffen nodig. Sinds ik dit drink, en dat is al sinds 2017, ben ik niet ziek meer geweest. Ik smeer de sperma trouwens ook op mijn gezicht.”

Moeder drinkt smoothies met sperma om weerstand te verhogen

Vriend werkt hard

De sperma die Tracey drinkt en op haar huid smeert is afkomstig van haar vriend. Omdat de twee er een latrelatie op nahouden, moet die flink aan het werk. Wanneer de twee elkaar zien, trekt hij zich vier keer per dag af en doet zijn zaad vervolgens in een bakje. Tracey verdeelt de opbrengst vervolgens onder in kleinere porties en bewaart het in de vriezer.

Gezondheidsredenen

Wie denkt dat Tracey er ook echt van geniet om sperma te drinken heeft het mis. Ze doet het om gezondheidsredenen en dat werpt zijn vruchten af. ”Ik denk dat veel mensen nieuwe manieren proberen om hun immuunsysteem te boosten als ze last krijgen van symptomen. Dan is het al te laat. Je moet je weerstand daarvoor al verhogen zodat je nooit ziek wordt. Kijk maar naar mij.”

Scroll naar boven