Moeder doodt haar 3 kinderen op Moederdag met hulp van zoon (16)

Een moeder uit Los Angeles in de Verenigde Staten heeft op Moederdag drie van haar zeven kinderen om het leven gebracht. Ze zou hierbij geholpen zijn haar zoon van zestien.

De politie vond drie zielloze lichamen van een meisje (12) en twee jongens (8 en 10) in het huis van het gezin, na een melding van een aanval met een wapen. Volgens The New York Post en CBS News heeft de moeder, Angela Flores genaamd, inmiddels bekend verantwoordelijk te zijn voor de dood van haar drie kinderen.

Moeder doodt haar 3 kinderen op Moederdag met hulp van zoon (16)

Mogelijk nog meer luguber, is dat haar zoon van 16, Flores geholpen zou hebben bij het moorden. Ook hij is aangehouden. De andere drie kinderen wonen bij hun vader in een andere Amerikaanse staat. En dat is hun redding geweest.

De recherche doet momenteel onderzoek naar de doodsoorzaak van de slachtoffers. “De moord op deze drie kinderen is echt afschuwelijk en heel tragisch. Als ouder en grootouder betuig ik mijn oprechte condoleances aan de mensen die van hen houden”, zei de officier van justitie van LA County, George Gascon, in een verklaring.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven